Hudkremer genialt skapt av moder natur – dokumentert effekt mot eksem!

Z Skin Repair er en hudpleieserie med det patenterte enzymet Zonase, et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper for alle hudtyper. Spesielt effektivt mot sår, tørr og irritert hud.

Enzymet Zonase ble nærmest tilfeldig oppdaget av forskere ved Universitetet i Bergen. De la merke til at arbeiderne ved oppdrettsanlegg for laks hadde uvanlig glatte og myke hender – til tross for at de arbeidet i kaldt vann hele dagen. Det virket som om huden reparerte seg selv, selv mange med vanskelig hud ble bedre. Forskerne fant et enzym i lakseeggene som bryter ned skallet ved klekking, uten å skade embryoet. Enzymet fikk navnet Zonase. På vår hud bryter Zonase ned døde celler og henter frem ny, frisk hud. En skånsom og aktiv prosess, genialt skap av moder natur.

De tidligere produktenes suksess og etterspørsel har ført til utviklingen av fire ulike produkter. Alle med en nøye balansert sammensetning av Zonase, vitaminer, mineraler og oljer for hvert enkelt bruksområde. Enzymaktiviteten er forbedret for å hjelpe spesielt vanskelig hud. Inneholder ikke parabener, parfyme eller fargestoff. Kremene skader ikke frisk hud og kan derfor daglig, eller ved behov.

Z Intensive og 2 stk leppepomader med på kjøpet! Arcon NorwayZ Skin Repair-serien:

Z Skin Repair Intensive Cream dokumentert effekt på atopisk eksem og mot virkelig vanskelig, sprukken, tørr og irritert hud, inneholder mineralolje som legger seg som en beskyttende hinne over huden.

Z Skin Repair Sensitive Cream tilpasset barns følsomme hud og voksne med ekstra følsom hud, basert på planteoljer og det marine kollagenet Smids som gjør at kremen trenger ned i huden og tilfører fuktighet, samtidig som den forsterker hudens fuktighetsbarriere.

Z Skin Repair Special Shampoo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle, godt for hår og vanskelig hodebunn.

Z Skin Repair Scalp Tincture for tørr og sår hodebunn. Hodebunnsproblemer kan være årsak til flass og livløst hår. Inneholder effektive virkestoffer som demper irritasjon og kløe i hodebunnen. Skal virke over natten.

Zonase og naturlig hudfornyelse med dokumentert effekt på eksem

Zonase gir nye muligheter i behandling og pleie av eksem vanskelig hud. Siden lanseringen i 2005 er produkter med Zonase blitt en bestselger i stadig flere land. Utallige mennesker har erfart at Zonase kan gi effektiv hjelp til vanskelig hud.

Mange har opplevd at kremene demper svie og kløe i forbindelse med solbrenthet og stikk, bading og brannmaneter eller uhell i forhold til brennesle, i tillegg til å gi hjelp til andre plager huden kan gi oss.

Zonase var ukjent inntil forskerne ved Universitetet i Bergen etter ca 20 år klarte å isolere dette unike enzymet. Zonase bryter ned døde hudceller i en skånsom og naturlig prosess, uten å skade levende ved.

Zonase er patentert. Nå er produktene forbedret med Zonase X. Zonase X har høyere innhold av enzymaktivitet og proteiner. Det gir Z Skin Repair bedre effekt, og dermed vil enda flere brukere kunne få gode resultater raskere. Zonase er det eneste kjente, ikketoksiske og stabile enzym i verden som ikke er et legemiddel.

For mange er det avgjørende viktig at Z Skin Repair fungerer som et effektivt og trygt alternativ. Det er ikke rapportert om noen bivirkninger ved langtidsbruk. Ved siden av at Zonase X er felles for alle produktene, har de også det til felles at de er laget uten parabener, uten farge og uten parfyme.

Smids gjør at næring kan smelte ned i huden

Smids er et nyskapende gjennombrudd som er forsket frem ved NTNU i Trondheim. Smids gjør det mulig å få kremens nærende stoffer til å smelte ved kroppstemperatur slik at de får en konsistens som kan trenge ned og gi næring og fukt dypere ned i huden enn det som er mulig med vanlige kremer. Også Smids er patentsikret. Z Skin Repair Sensitive inneholder Smids.

Brosjyrer:

Ofte stilte spørsmål

Hva er Z Skin Repair?

Z Skin Repair er en serie som er utviklet for behandling av skadet hud mm. Produktene inneholder et enzym som heter Zonase, dette enzymet har den egenskapen at det fjerner døde og skadde hudceller uten å skade den friske huden. Zonase kommer fra klekkevannet til lakseegg og er utviklet ved UiB ved professor Bernt Th. Walther.

Er dette det samme som kortison?

Nei, denne serien inneholder ikke kortison, men er et alternativ til kortison, for mange like effektiv og ofte mer effektiv, enn kortison.

Er det parabener, fargestoffer og parfyme i Z-serien?

Nei, ingen av produktene inneholder parabener, fargestoffer eller parfyme.

Kan alle bruke Z Skin Repair produktene?

Ja, Z Skin Repair produktene kan brukes av alle, på alle områder hvor det er hud, også på dyr.

Hva kan jeg bruke Z Skin Repair mot?

Intensive brukes til alle typer skader i eller på huden både på kropp og i ansikt, kremen er basert på mineralolje. Sensitive brukes til barn (også babyer) med utslett og sår og til voksne med sensitiv hud, denne kremen er basert på planteoljer. Kremene kan også brukes mot stikk, solbrenthet, kløe og svie. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

Scalp Tincture og Z Shampo brukes mot alle typer hodebunnsproblemer, Scalp Tincture skal virke over natten og vaskes ut med shampoen. En kombinasjon av begge produktene gir best effekt.

Hva er forskjellen på Z Skin Repair Intensive og Z Skin Repair Sensitive?

Z Intensive er utviklet i samarbeid med hudleger og er på bakgrunn deres erfaring basert på mineralolje som gir en beskyttende hinne på hudens overflate. Enkelte kan oppleve at denne kremen kan svi litt, da anbefales Z Sensitive som er basert på planteoljer og en balansert blanding av naturlige ingredienser. Til barn anbefaler vi alltid Z Sensitive

Hvor ofte bør man bruke produktene når man har hudproblemer?

Det varierer, de fleste merker en ganske umiddelbar effekt på hudplager og sår, man bruker produktene så lenge man trenger, og ved behov eller som forebyggende.

Hvor lenge bør man bruke produktene?

Minst 2 ganger daglig med kremene, for hodebunnsproblemer bruker man Scalp Tincture hver natt over en 2-3 ukers periode.

Finnes det økonomiforpakninger?

Ja, Z Skin Repair Intensive finnes i 200 ml tube.

Hvem kan gi råd og veiledning om Z produktene i Norge?

Arcon Norway as svarer på spørsmål pr telefon alle hverdager fra 09.00 til 16.00, fredag til 14.00.
Både butikkpersonale og brukere kan ringe om noe er uklart.

Spørsmål kan også sendes pr e-post: salg@arcon-norway.no

Produkter

Tilbud
Tilbud