Z Shampo + Scalp Tincture spesialkur for vanskelig hodebunn

https://www.arcon-norway.no/image/cache/data/91111915-700x812.gif
Varenummer: 9070/74
Lagerstatus: På lager
220,00
248,00
Antall:
+ -

2 omtaler

Z Skin Repair Shampoo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle – naturlige ingredienser som gjør godt for hår og vanskelig hodebunn.

Z Skin Repair Shampoo er den første i verden som tar i bruk det patentsøkte fuktighetsprinsippet Smids for å bevare fuktighet i hår og hodebunn. Inneholder også det patenterte enzymet Zonase.

For å få maksimal effekt bør shampoen masseres inn i håret og hodebunnen og få virke i 4 til 6 minutter før den skylles ut.

Z Skin Repair Shampoo bør brukes sammen med Z Skin Repair Scalp Tincture mot vanskelig hodebunn!

I perioder får mange problemer med huden i hodebunnen. Dette kan gi problemer med hår og hårvekst. En sunn og frisk hodebunn gjør det enklere å holde håret sunt og vakkert. Med tanke på slike vanskeligheter, tilbyr vi Z Skin Repair Scalp Tincture for hodebunnsbehandling. Z Skin Repair Scalp Tincture er spesielt utviklet og godt egnet til å bekjempe vanskeligheter i hodebunnen. Den har også god effekt mot flass.

Z Skin Repair Scalp Tincture har en riktig konsistens og en effektiv resept som er tilpasset sitt spesielle bruksområde.

Blant de viktgste virkestoffene, utover Zonase, er hestekastanje, vitamin B5 og sinkoksid. Virkestoffene gir en synergisk effekt og kan sikre en sunn og frisk hodebunn.

Z Skin Repair Scalp Tincture masseres inn i hodebunnen før man går til sengs om kvelden og vaskes ut med Z Skin Repair Shampoo om morgenen.

Vi sender ikke Z Skin Repair produktene til kunder bosatt i Sverige.

Mer informasjon: 
Les mer her

 

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: