Z Intensive Cream, dokumentert effekt mot atopisk eksem 200 ml

Varenummer: 9075
Lagerstatus: På lager
395,00
Antall:
+ -

6 omtaler

Atopisk eksem og vanskelig hud?

Z Skin Repair INTENSIVE – dette er en hurtigvikende og pleiende krem for eksem og vanskelig hud og som er irritert.

Dokumentert effekt!
Z Skin Repair Intensive Cream er utviklet i samarbeid med hudleger for at den skal fungere best mulig for atopikere og andre med hudproblemer. Kremen er tilsatt mineralolje for at den skal kunne legge seg som en beskyttende film på hudoverflaten over tid. Dette er spesielt viktig for personer med hud som klør eller sprekker opp og som trenger en krem som er aktiv over lang tid.

Den hinnen som dannes har også en viktig funksjon fordi den holder godt på hudens egen fuktighet, samtidig som den virker helende. Kremen inneholder også zink, urea, hamamelis, A- og E-vitamin samt magnesium. Alle disse ingrediensene er i sum viktige for effektiv pleie av atopisk eksem og en rekke former for vanskelig hud.

Molekylene i oljen må være så store at de ikke trekker inn i huden, men legger seg som en beskyttende film på overflaten. Dette er spesielt viktig for personer med hud som klør eller sprekker opp og som trenger en krem som er aktiv over lang tid.

Takket være den unike sammensetningen, kan Z Skin Repair Intensive Cream avhjelpe, dempe og lindre en rekke problemer som fører til at huden er kløende, irritert, følsom, sprukket og/eller tørr. 
For brukerne er det selvsagt avgjørende viktig at kremen fungerer effektivt og er et utmerket alternativ til kortisonholdige kremer. Det er av stor betydning at det ikke er registrert eller rapportert om bivirkninger – heller ikke ved daglig bruk over svært lang tid.

Kremen er laget uten parabener, uten farge og uten parfyme og er tilpasset spesielle behov og bruksområder.

Kan brukes daglig på alle hudområder, også i ansiktet.

Hovedvirkestoffet i kremen er  ZonaseZ Skin Repair Intensive Cream inneholder også zink, urea, hamamelis, A- og E-vitamin samt magnesium. Disse ingrediensene er viktige for effektiv pleie av en rekke former for vanskelig hud.

Tuben inneholder 200 ml.

Vi sender ikke Z Skin Repair produktene til kunder bosatt i Sverige.

Les mer her

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: