Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Stress:


Hvordan virker Karoshil®?

Karoshil® forsyner kroppen din med det den trenger for å kunne slappe av, slik at du klarer å takle de situasjoner som oppstår uten stress. Det at kroppen slapper av og tåler stress, gjør at du får en bedre søvn og derfor møter de problemene som oppstår våkent og mer klartenkt. Når kroppen og hjernen virker harmonisk og du føler deg frisk og avslappet, får du større mulighet for å finne løsninger på problemer og ta fornuftige beslutninger. Karoshil® er effektivt og hurtigvirkende. Mange merker resultater i løpet av ganske få timer eller i løpet av få dager.

Hva har bioteknologien lært oss?

Karoshil®representerer en av de nyeste oppdagelser innenfor bioteknologien. Det viktigste funksjonen er at Karoshil® bygger på fosforyleringsprinsippet som gjør det mulig å forsyne cellene med fosforylert glukose. Dette er den eneste energiformen som hjernecellene kan oppta direkte. I tillegg til å gi hjernen mer energi, forsyner Karoshil®kroppens celler med vitaminer og mineraler i en form som er nøyaktig maken den som finnes i frukt og grønt (food state). Her er de aktive ingrediensene bundet til proteiner, karbohydrater, fett, aminosyrer og sporstoffer i et komplekst nettverk. Det er bare i denne komplekse formen kroppens celler kan gjenkjenne og utnytte stoffene fullt ut.

Karoshil®inneholder også ekstrakt av sibirsk ginseng. Samtlige ingredienser i Karoshil®er nøye tilpasset slik at effekten av alle ingrediensene blir maksimal. Hver eneste bestanddel virker optimalt sammen med de andre. Dette gir Karoshil®en meget god effekt.

Neste

Tilbake
For bestilling, klikk her.

Del I – Karoshil® – energi mot stress

Et moderne kosttilskudd for moderne mennesker
Hvilke virkeområder har Karoshil®?
Er din hverdag i tøffeste laget?
Om du presser for lenge, kan du bli utbrent
Gode råd for deg som føler deg stresset og sliten
Hva kan du gjøre for å få mer energi?
Hva er riktig drivstoff?
Hvordan virker Karoshil®?
Hvilke resultater gir Karoshil®?
• Studie I
• Studie II
Hvilke konklusjoner kan man trekke?
Kan barn og ungdom hjelpes med Karoshil®?