Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Stopp uønsket hårvekst med Hårstopp™
Hvordan virker Hårstopp™?

For å forklare hvordan produktet virker, kan det være nyttig å først se hva som påvirker hårveksten. Nesten hver eneste levende hårstruktur er i stand til å omdanne visse forløpere av steroide hormoner. Det viktigste steroidet som påvirker hårvekst er dihydrotestosteron (DHT). Dette omdannes kjemisk fra testosteron ved enzym 5-alfa reduktase.

Et eksempel på hvordan forandringer i disse prosessene påvirker hårveksten, ser vi f. eks hos menn som mister mye hår og blir skallet. Dette er en prosess som er helt naturlig og ufarlig (men mange opplever selvsagt at det er plagsomt å miste håret på hodet). Hårstopp™ inneholder et virkestoff som på liknende måte påvirker omdannelsen av testosteron i hårsekkene, men kun lokalt i det området som behandles.

De biologisk aktive substansene i Hårstopp™ er hentet fra sterolkompleks bio alfa. Dette er en sammensetning av spesielle steroler som vi fremstiller av soyaglysiner. Disse sterolene har evnen til å hemme dannelsen av 5-alfa enzymet som er medvirkende til hårvekst.

Virkestoffet i Hårstopp™ trenger inn i hornlaget og hårroten og forhindrer at testosteron blir omdannet til androstendion eller til DHT.

Sterolene hemmer også aromatiseringen av testosteron til østradiol, eller av androstendion til østron, og oppveier dermed en mulig overvekt av østrogener i den omkringliggende hud. Østrogener forårsaker at huden blir mer sart og mister sin elastisitet, og at den kan ta opp mer lipider.

Derfor har Hårstopp™ en mykgjørende og gunstig virkning på huden samtidig som kremen demper hårveksten. Kliniske undersøkelser viser at 98% av brukerne oppnår forventet effekt og ønsket resultat.

Tilbake til første side Hårstopp

Tilbake

Hårstopp™ gir varige resultater
Uønsket hår slutter å vokse
Så lett er det å stoppe hårveksten med hårstopp™
Synkronisering av veksten
Hår fra topp til tå
Slik virker Hårstopp™

For bestilling av hårstopp™, trykk her