|       |   Glemt passord
Du er her: Nettbutikk -> Supertilbud -> Supertilbud for immunforsvaret!

Supertilbud for immunforsvaret!

Artikkelnummer: 2014/2020

Supertilbud, kr 199,-!

Ordinærpris 247,-

Sinnatagg-Kan Yan 210 mg og flytende Panax Ginseng 2000 mg

På kinesisk er Kang Yan betegnelsen for en tablett med ekstrakt fra planten Andrographis paniculata. Den er en av Kinas mest brukte urter ved forkjølelser og problemer med nese, hals og urinveier. Hver tablett av Arcons Kang Yan inneholder 210 mg ekstrakt (tilsvarer 1-1,3 g fersk urt). Kan brukes akutt, ved kroniske lidelser eller forebyggende

Panax Ginseng ekstrakt er ginseng i flytende form som gir hurtig effekt. Pine Brand er et varemerke som kun brukes på eksportvarer av beste kvalitet. Vår ginseng kommer fra Kirin fjellene (Jilin, Mount Chang Pai) og er regnet for å være den fineste ginsengkvaliteten i Kina.

I Panax Ginseng er det lagt vekt på å ta vare på den naturlige helheten og tilby et balansert produkt. Det betyr at  Panax Ginseng kan gi deg mer energi om dagen, samtidig som du får bedre søvnkvalitet om natten. I tradisjonell kinesisk medisin brukes denne formen for ginseng av både kvinner og menn.

Esken inneholder 10 flasker à 10 ml samt 10 sugerør som gjør det enkelt å innta denne helsebringende drikken, hver flaske inneholder 2000 mg og er markedets sterkeste ginseng.

Ginseng bør ikke brukes sammen med Marevan.

Les mer om våre ginsengprodukter her

Informasjonshefte

Pris:
Antall: