Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Stopp uønsket hårvekst med Hårstopp™

 Hår fra topp til tå: 

Hodehår:

På hodet er normalt 85% av hårene til enhver tid i vekst. Hvert hodehår vokser i 2-6 år før det går inn i en hvilefase på 3-4 måneder. Deretter løsner håret og faller av. Et nytt hår vil så vokse frem. Hodehår vokser ca 1 mm i uken. Hodehår er i vår kultur betraktet som vakkert og attraktivt. Vanligvis ønsker vi i vår kultur et sunt og velstelt hår på hodet.

Øyenbryn:

Her er det bare 10% av hårene som er i vekstfasen.

Hvert hår vokser i 4 til 8 uker. Deretter kommer hvilefasen som varer 3 måneder. Hårene her vokser langsomt, bare ca 1 mm pr uke. Før du begynner med HårstoppT, napper du brynene til ønsket form og bruker så Hårstopp™ Ansikt til å bevare denne formen.

Hake:

Her er 60% av hårene i vekstfasen til enhver tid og håret vokser svært raskt, nesten 3 mm i uken. Hvert hår kan vokse i 1 år, for så å ha en hvilefase på 10 uker før det blir borte.

Overleppe:

Man regner med at 55% av hårene alltid er i vekstfasen. Hvert hår kan vokse i 16 uker før det går inn i en 6 ukers hvilefase. Deretter faller det av. Hvor fort hårene på overleppen gror varierer sterkt fra individ til individ og er også svært avhengig av alder.

Armhule:

30% av hårene er i vekstfasen til enhver tid. De vokser i 16 uker og har en hvilefase på 12 uker.

Hår under armene vokser ca 2 mm pr uke.

Armer :

20% av hårene er i vekst i ca 13 uker. Hvilefasen er hele 18 uker. Hårene vokser ca 2 mm pr uke.

Kjønnshår/bikinikant :

Ca 30% av hårene er i vekstfasen til enhver tid. Hårene har en vekstfase på flere måneder før de går over i en hvilefase på noen uker. Store, individuelle forskjeller.

Legger/lår :

20% av hårene er til enhver tid i en vekstfase av 16 ukers varighet. Hvilefasen er hele 24 uker. Hårene vokser ca 1,5 mm pr uke.

Neste

Tilbake

Hårstopp™ gir varige resultater
Uønsket hår slutter å vokse
Så lett er det å stoppe hårveksten med hårstopp™
Synkronisering av veksten
Hår fra topp til tå
Slik virker Hårstopp™

For bestilling av hårstopp™, trykk her