Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:

Er det smart å kjøpe soya?

Pris

For de som bare ser på pris kan man si at tilbudet er OK. For de få som får effekt av kun 36mg isoflavoner pr dag (3 tabletter), blir kostnader kr 4,95 pr dag.

Men mye tyder på at doseringen normalt (og for svært mange) må høynes for å få effekt. Helseland Naturkjøp sier på sine internettsider at de anbefaler 3 kapsler 2 ganger daglig for å få effekt. Da blir kostnaden for deg som kjøper 2-pack på tilbud kr 9,90 pr dag.

Også homøopaten Lill-Bente Johansen i Norsk Ukeblad som gjerne anbefaler isoflavon fra soya, opplever at mange må doble dosen – eller tredoble den! Ved en tredobling blir kostnaden 14,85 pr dag. Og da er den billige soyaen ikke spesielt billig lenger.

En brasiliansk studie har vist at en dose på 100 mg isoflavon er nødvendig for å få effekt. Velger man denne dosen er 2-packen nok til 20 dagers forbruk.

Tofupill (som altså er laget av tofu) koster normalt 349,- for 60 stk. Dette er for de fleste nok til en måneds forbruk. Med normalpris er kostnaden kr 11,66 pr dag. I denne sammenhengen bør man kanskje heller sammenlikne med ”normal tilbudspris” som for Tofupill gjerne er kr 289,-. For den som kjøper til denne prisen, er kostnaden kr 9,63 pr dag.

Er det smart å kjøpe soya?

Effekt

Homøopaten Lill-Bente Johansen i Norsk Ukeblad sier i sine anbefalinger at tabletter med isoflavoner fra soya kan gi lindring i løpet av 14-30 dager. Hvis effekt ikke er oppnådd etter 2-4 uker, må brukeren begynne å eksperimentere med doseringen – for siden å trappe ned igjen. Hun sier også rett ut at tabletter med isoflavoner fra soya kan gi tilbakefall og at dosen da igjen må økes.

Tofupill gir normalt effekt etter kun 5-7 dager – hos enkelte kun 3 dager . Virkestoffet i Tofupill er komplett phyttoøstrogen (og ikke isoflavonoid-ekstrakter) og hele 4 av 5 opplever lindring med Tofupill. Gjennom studier er det videre dokumentert at effekten av Tofupill er stabil over tid hos de aller fleste.

Er det smart å kjøpe soya?

Risiko

Vi har altså konstatert at det ikke nødvendigvis er smart å kjøpe soyatabletter – hverken prismessig eller effektmessig. Det er imidlertid ikke bare et spørsmål om pris og effekt her. Det er også snakk om risiko. Dr. Baracat som ledet en vellykket studie i Brasil advarer kvinner mot å starte isoflavonoid-behandling (bruk av soyatabletter med isoflavon ol.) på egenhånd. Han understreker at det er nødvendig med ytterligere undersøkelser, spesielt med tanke på isoflavonoidenes mulige bivirkninger når de brukes over tid. ”Vi har ennå ikke nok data om isloflavonoidenes bieffekter ved langtidsbruk, og kan derfor ikke anbefale kvinner å bruke disse i egenbehandling av overgangsplager”, sier dr. Baracat. Studien hans ble avsluttet etter kun 4 måneder.

Soyabasert tabletter med isoflavon bruker gjerne en falsk link til soya i asiatisk kosthold i sin informasjon og koketterer med utsagnet ”I Japan finnes det ikke et eget ord for hetetokter” og legger til at det kanskje er ”fordi japanske kvinner spiser mye soya”. Dette er villedende, bevisst feilinformasjon eller manglende faktakunnskap – eventuelt en kombinasjon. Amerikanske kilder advarer mot denne feilkoblingen mellom soya og helsetilstanden/levealder og livskvalitet i Japan og Asia som gjentas i det uendelige av produsenter av soya og soyaprodukter over hele den vestlige verden. De vil så gjerne at det skal være sånn. Men det er ikke slik.

Soya som sådan har ingen plass i asiatisk kosthold. Det er kun foredlet soya det dreier seg om. Fra vel 50-90% av forbruket skjer i form av tofu. Brorparten av den soya som f.eks. produseres i USA er helt uegnet til produksjon av tofu og det dukker til stadighet opp nye advarsler om soyabaserte isoflavon.

Konklusjon

Tofupill® er fremstilt i en naturlig og skånsom prosess som bevarer fytoøstrogenets naturlige struktur intakt ned til minste molekyl. Vi vet at Tofupill® er effektiv, at den er trygg ved langtidsbruk (utprøving gjennom studier over flere år) og at de fleste klarer seg med 2 kapsler daglig.

Hver enkelt kapsel koster litt, men med Tofupill® får altså brukeren et produkt som er langt mer effektivt og uten risiko – siden Tofupill® inneholder komplett fytoøstrogen basert på tofu. Det gjør ikke soyatabletter med isoflavon.

Vi vet at de fleste klarer seg med 2 kapsler daglig. Vi vet også at Secure har arbeidet med Tofupill siden første halvdel av 90-tallet og at Tofupill er trygt å bruke også over lang tid. Brukeren får et produkt som er langt mer effektivt og uten risiko – siden Tofupill inneholder komplett fytoøstrogen fra tofu slik det er kjent fra asiatisk kosthold – i motsetning til hva som er tilfelle med isoflavon fra soya.

Tofupill® virker raskt og lindrer over et bredt spekter – noe som betyr at kundene blir fornøyde selv – og ofte anbefaler produktet videre til andre. Med de fakta som foreligger i dag, er det neppe forsvarlig å anbefale produkter med isoflavon fra soya til kunder som

Klikk her for å bestille Tofupill® i dag

Tilbake


Tofupill® – rask og god hjelp mot plager i overgangsalderen


Hva er Tofu?
Hva er Tofupill?
Hva skjer når jeg tar Tofupill?Tofupill – et trygt naturprodukt


Innhold, bruk og dosering av Tofupill
Hvem står bak Tofupill?

Overbevisende resultater i studie


Bruk et naturlig, vegetabilsk kosttilskudd fremfor hormonmedisin


Ny, solid dokumentasjon for Tofupill (juli-2004)

Medisinsk anerkjennelse og dokumentasjon for Tofupill®


Hva skjer når jeg tar Tofupill®?


Trygghet med Tofupill®


Tofupill® produktfakta


Hva skiller Tofupill® fra andre produkter?


Hva er fytoøstrogen?

Bare Tofupill® gir deg naturlig fytoøstrogen intakt ned til minste molekyl

Hvor mye fytoøstrogen trenger kroppen?


Den lange veien fra soyabønner til Tofupill®


Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)


Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie I)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – foreløpige)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – endelige)

Tabell II- studie 2000-2001

Usikkerheten ved vanlige, soyabaserte produkter og produkter med isoflavonider
Isoflavonoider som utvinnes kjemisk er skadelige for helsen.