Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Skindiver

Nyhet! Kilda Skindiver ansiktskremer:
Fornyer huden din og forsinker aldringKilda Skindiver et et helt nytt konsept for daglig ansiktspleie som har to enestående, dokumenterte effekter: De fornyer huden og forsinker aldring.

Helt ny kunnskap fra norske forskingsmiljøer har gjort det mulig å utvikle kremer som har de virkningene alle hittil bare har drømt om. Du får synlige resultater etter kort tid. Kremene støtter naturlige prosesser både på hudens overflate og i dybden.

De unike substansene og prosessene er beskyttet av patenter, og de finnes bare i Kilda™ Skindiver.

Slik fornyer Kilda™ Skindiver huden
Hudcellene fornyes i en kontinuerlig prosess. Celler på hudens overfl ate brytes ned, samtidig som nye celler bygges opp innenfra. Denne fornyelsen liker vi.

Det vi ikke liker er at fornyelsen går stadig langsommere. Mens en 20-åring normalt får “ny hud” hver 20. dag, tar det 40 dager når du har fylt 40 år og minst 50 dager etter at du runder 50.
Takket være et nyoppdaget enzym som heter Zonase, sørger Kilda™ Skindiver for at døde hudceller forsvinner raskt og skånsomt. Dette fører til at hudens naturlige fornyelsesprosess igjen får ungdommelig hastighet. Huden vil fremstå som fastere, friskere og mer ungdommelig – du føler det og andre ser det.

Slik forskyver Kilda™ Skindiver hudens aldring
Huden holdes fast og fin blant annet ved hjelp av kollagenstrukturer i de dypere hudlagene. Også her skjer det kontinuerlig nedbryting og fornyelse. Men med årene blir produksjonen av nytt kollagen lavere. Det fører til at de sterke og spenstige kollagenstrukturene svekkes. Etter hvert blir dette synlig også på hudoverflaten. Alderen setter spor.

Takket være en blanding som kalles Smids gjør Kilda™ Skindiver det mulig å tilføre kollagen ned i huden. Når du beriker huden med marint kollagen fra Kilda™ Skindiver, vil en mindre del av hudens eget kollagen bli brutt ned. Det gir hudens egne kollagenstrukturer lengre levetid. Med Kilda™ Skindiver kan du tilføre huden nytt kollagen hver eneste dag. Huden bevarer fasthet og styrke lenger og aldringstegnene forskyves frem i tid.

Kilda™ Skindiver er fremstilt uten bruk av mineraloljer eller parabener og fi nnes i tre eksklusive varianter:


Kilda™ Skindiver Everyday Care – for normal hud
Kilda™ Skindiver Extra Care – for tørr, voksen hud
Kilda™ Skindiver Eye Cream – for sensitiv hud

Kremene er allergitestet på frivillige testpersoner, ikke på dyr.
Kilda™ Skindiver får du kjøpt i helsekostforretninger og hos VITA, eller direkte fra Arcon Norway as. (Kilkk på Arcon Norway gir link til bestilligssiden)


Kilda™ Skindiver Everyday Care

Kilda™ Skindiver Everyday Care fornyer huden og bremser aldringsprosessen.

De to patenterte oppdagelsene Zonase og Smids forsterker to viktige, naturlige pros- esser. Døde hudceller som egentlig er uønsket fordi de demper hudens glød og ikke har noen nyttefunksjon, brytes ned raskt, skånsomt og forsvinner. Denne enzymatiske behandlingen fører til at huden fornyer seg raskere. Det er enzymet Zonase som gir kremen denne unike egenskapen. Du merker det ved at hudfargen din synes sunnere og friskere. Det marine kollagenet Smids som gjør det mulig for Kilda™ Skindiver å bevare hudens fuktighet, tilføre ny fuktighet og føre næringsrikt, marint kollagen ned i huden. Huden din blir fastere og den naturlige aldringsprosessen går saktere. Rynker motvirkes og dempes. Antioksidanter og vitaminer, kombinert med fysisk solfaktor (faktor 4) bidrar også til å beskytte huden mot uønsket påvirkning fra sol, temperatursvingninger, usunt inneklima og forurenset luft. Uansett hvilken hudtype du har, kan du bruke Kilda™ Skindiver Everyday Care. Kremen påføres om morgenen før eventuell sminke og om kvelden etter at make-up er fj ernet. Den inneholder ikke parabener.


Kilda™ Skindiver Extra Care

Kilda™ Skindiver Extra Care gir huden ekstra fuktighet og beskyttelses når det er nødvendig.

Kilda™ Skindiver Extra Care er beriket med Omega-6 for å forhindre uttørring av huden og beskytte mot smårynker som skyldes at huden blir for tørr (dehydreringslinjer). Også denne kremen inneholder Zonase og Smids. Zonase gir enzymatisk, skånsom behandling av huden og døde hudceller brytes raskt ned og forsvinner. Huden fornyer ser raskere og får et yngre og friskere utseende. Smids bevarer og tilfører fuktighet og næringsrikt, marint kollagen. Huden blir fastere og rynker motvirkes og dempes. Antioksidanter, vitaminer og fysisk solfi lter (faktor 4) hjelper til med å beskytte huden.

Kilda™ Skindiver Extra Care er spesielt fordelaktig for tørr hud og/eller voksen hud. Kremen påføres morgen og kveld, etter fjerning av eventuell make-up. I tørre vintermåneder, sterkt solskinn eller andre værforhold som betyr en ekstra belastning for huden, vil alle typer hud ha godt av å bli behandlet med en slik ekstra pleiende krem. Kremen kan også brukes som nattkrem ved siden av Kilda™ Skindiver Everyday Care. Kremen inneholder ikke parabener.


Kilda™ Skindiver Eye Cream

Det fine øyekonturområdet har behov for ekstra beskyttelse og pleie. Kilda™ Skindiver Eye Cream hjelper til å gi huden rundt øynene næring og fylde, for å få den til å se best mulig ut.

Smids er en patentert oppdagelse innen bioteknologi som innebærer at du gir huden din en helt ny behandling mot aldringstegn. Teknologien gjør det mulig å tilføre fuktighet og næringsrikt marint kollagen ned i huden. Fine linjer forsvinner og huden får næring. Øyeområdet ser friskere ut fordi det får mer fylde. Huden blir fastere og den naturlige aldringsprosessen går saktere. Motvirker og demper rynker. Den milde kremen sikrer en optimal fuktighetsbalanse, ettersom den både tilfører og binder fuktighet til huden. Kilda™ Skindiver Eye Cream absorberes hurtig og etterlater en glattende eff ekt på øyekonturene.

Antioksidantene og vitaminer i Kilda™ Skindiver Eye Cream beskytter og gir næring til huden. Denne kremen inneholder ikke Zonase, fordi hudområdet rundt øynene har et litt annet behov enn de øvrige ansiktsområdene. Kilda™ Skindiver Eye Cream kan også benyttes daglig, både morgen og/eller kveld. Påfør kremen forsiktig med fi ngertuppen. Kremen er fremstilt uten parabener og parfyme.

Det patenterte enzymet Zonase
Den positive effekten av Zonase kan best forklares ved at de døde hudcellene brytes raskere ned. Den friske og sunne huden kommer frem. Samtidig påvirkes den naturlige fornyelsesprosessen i huden slik at den går raskere. Dette gjør at huden din blir friskere for hver påføring på en meget skånsom måte. Takket være Zonase blir mekanisk eller kjemisk peeling unødvendig. (Et svært god poeng siden disse metodene både kan medføre ubehag og skader på levende hudvev).

Hva skjer med huden på hendene dine om du holder dem i vann en times tid? Hvordan er huden etter åtte timer? Vi vet at få har prøvd, fordi det er innlysende at huden ikke blir pen av lange opphold i vann. Det er ikke uten grunn at mange bruker hansker for å beskytte huden både i forbindelse med en rask gulvvask og en liten oppvask.

Tenk deg overraskelsen da de som jobbet med lakseoppdrett ved et anlegg utenfor Bergen og som hele dagen arbeidet med iskaldt vann, merket at huden på hendene forble myk og glatt, stikk i strid med det man skulle forvente. Om alt var som normalt, burde jo disse menneskene være plaget med rød, opphovnet og sprukken hud. Men det var de ikke! Du underet seg over fenomenet, og spurte om forskerne kunne forklare hva det kom av.

Når ting synes å være ”mot normalt” blir gjerne forskere nysgjerrige. De undrer. Søker støtte i foreliggende forskning. Og om svar ikke finnes, stiller de nye hypoteser. Og begynner å lete systematisk etter nye svar.

Dag Oscar Oppen-Berntsen var biologistudent i Bergen for 20 år siden. Etter hvert kom han inn i et forskningsprosjekt som arbeidet for å utvikle kunnskapen om fisk, spesielt i forbindelse med laks og lakseoppdrett. Oppen-Berntsen arbeidet på en del av prosjektet som forsøkte å forstå prosessene omkring seksuell reproduksjon og klekking. Etter hvert resulterte forskningsinnsatsen i en doktorgrad og tittelen dr.scient. Dag Oscar Oppen-Berntsens arbeid viste blant annet at eggeskallsproteiner fra fisk har enkelte biologiske egenskaper felles med menneskets hudproteiner. I tillegg påviste han og målte aktivitetene av klekkeenzymene fra laks, ørret, torsk og kveite og foretok en delvis karakterisering av disse. Disse enzymene er ansvarlige for nedbrytningen av eggeskallet når fiskelarvene blir født (klekker).

Denne kunnskapen er grunnleggende for å forstå hvorfor de som arbeidet med klekking av lakseyngel i oppdrettsindustrien fikk glattere og mykere hud. Gjennom årelang forskning ledet av professor Ph.D. Bernt Th. Walther ved Universitetet i Bergen har man klart å beskrive, karakterisere og isolere (renfremstille) et enzym som er en forutsetning for fødselsprosessen hos fisk. Dette enzymet er kalt Zonase og har den fantastiske egenskapen at det er i stand til å bryte ned proteinfibrene i skallet på et fiskeegg slik at det åpnes – uten å skade den levende fiskelarven inne i egget.

Siden huden vår har flere biologiske egenskaper felles med eggeskallproteiner fra fisk, kan Zonase også fjerne døde proteinstrukturer på vår hud, uten å skade de levende hudcellene. Dette er totalt forskjellig fra alle andre hudpreparater og –remedier, som behandler døde og levende strukturer og hudceller på nøyaktig samme måte – uten evnen til å skille mellom dem. I Kilda Skindiver er Zonase for første gang tatt i bruk i en skjønnhetskrem.

Den patenterte blandingen Smids
Huden vår er hydrofob*, det vil si at den er vannavstøtende slik at den danner en barriere mot vann, fukt og annen ytre påvirkning. Når vi bader blir vi jo kun våte på hudens overflate – ikke inni. En av hudens viktigste funksjoner er å beskytte kroppen mot uønsket påvirkning utenfra. Utallige ganger er vi likefullt møtt med påstander om at visse ingredienser trenger gjennom huden vår – ikke minst fra kosmetikkindustrien.

Ved NTNU i Trondheim har man imidlertid klart å utvikle en helt ny blanding med kollagen som smelter på huden slik at kollagenfragmentene brytes i stykker og blir så små at de kan trenge ned i huden. Denne blandingen er patentsøkt og kalles Smids.

Takket være Smids med fragmenter av marint kollagen kan disse substansene trenge ned i huden. Animalsk kollagen, som blant annet finnes i enkelte andre hudkremer, har et langt høyere smeltepunkt og strukturene er for store slik at de vanskelig kan komme ned i huden. Huden kan altså ikke nyttiggjøre seg innholdet i disse kremene på samme måte.

Kilda Skindiver som er laget i følge Smids-konseptet inneholder marint kollagen med lavt smeltepunkt. Kollagenstrukturene ser ut som tre tråder som er spunnet rundt hverandre, på tilsvarende måte som tvunnet garn eller tau med tre kordeler, og kalles en trippel helix. Varmen fra huden er høy nok til at disse strukturene smelter og faller fra hverandre. Dette resulterer i en mengde mindre molekyler – polymerer* blir til monomerer. Gelen blir flytende. Enkelte av delene er så små at de kan trenge ned i huden mens andre sørger for å binde fuktighet på overflaten.

I den smeltede væsken på huden er det etter påføring og smelting fleksible, små og enklere substanser som kan finne veien ned i huden. Der vil de kunne tjene som næring for bindevevet. Siden disse substansene også inneholder fragmenter av marint kollagen (bindevev) vil de kunne bremse den naturlige aldringsprosessen som skjer i bindevevet, og dermed forbedre fastheten i huden.

I aldringsprosessen tynnes den naturlige kollagenstrukturen i huden vår gradvis. Mindre nytt kollagen blir produsert. Enzymene i huden som sørger for nedbryting av kollagen kalles kollagenaser. Kollagenasenes aktivitet resulterer i at huden vår blir mindre fast. Den positive effekten av KildaTM Skindiver kan best forklares ved at huden tilføres kollagenfragmenter. I stedet for å bryte ned hudens eget kollagen, som det blir stadig mindre av, vil kollagenasene arbeide med fragmentene som finnes i kremen og som kommer inn ved hjelp av den smeltede Smids-gelen. Nedbrytingen av hudens eget kollagen utsettes og dette resulterer i at aldringsprosessen går langsommere og trekker ut.

Carrageenanmolekylene, som også inngår i Smids-gelen, er sterkt ladet og kan derfor holde på mye vann. Dette vannet kan binde aktive substanser som er tilført kremen. Fragmentene av kollagen som trenger inn i huden kan altså bære vann og næringsstoffer ned i huden. Huden får næring der den trenger det.

På grunn av det lave smeltepunktet for marint kollagen, gjør Smids det mulig for oss å tilpasse smeltepunktet i kremen til kroppstemperaturen. Carrageenanmolekylene binder vann på hudens overflate, mens fragmenter av marint kollagen kan fungere som bærere (transportvektorer) av fuktighet, vitaminer og næringsstoffer ned i huden.

Du kan føle hvordan Kilda™ Skindiver trenger raskt inn i huden.Tilbake


For bestilling, klikk her.