Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Skallebank:Nytt middel mot skallebank dagen derpå!

“Hangover Killer” er klar til å hjelpe deg!

Det er ikke bare i Norge og Norden vi snakker om ”dagen derpå ”, ”skallebank ” og ”hangover ”. I de fleste kulturer finnes drikkevarer, -vaner og –uvaner som virker ”tunge ”. Det kan være øl,vin,hetvin eller brennevin – samt kombinasjoner av disse. Mange av dem medfører forskjellige ubehag dagen etter. Dermed har ”medisinmenn” i alle land jaktet på remedier som kan dempe de ubehagelige opplevelsene som kan følge en aften med alkoholinntak.

I Østen har man hatt kjennskap til forskjellige "hangover" produkter i lange tider og det er erfaringene og kunnskapen herfra som ligger til grunn for vårt produkt. Hangover Killer er utviklet fra skalldyr som lever i havet. Produktet er blitt en bestselger fordi det gir god effekt for de fleste som forsøker. Virkningen blir best om du følger bruksanvisningen og tar 8 piller før alkoholinntak og 4 etter. Husk å drikke rikelig med vann til.

Kontakt oss gjerne dersom det noe du lurer på etter at du har lest om våre produkter mot skallebank.INNHOLD I DENNE SEKSJONEN:
Slik bruker du Hangover Killer
Slik virker Hangover Killer