Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Hårproblemer:

Hva sier kundene?Stefan:
”Tusen takk for de topp produktene. Etter 3 mnd har det blitt en del fjon. Så nå er det bare å fortsette. Jeg synes dette virker mer lovende enn ”…..” fra apoteket. Med vennlig hilsen ..”

Jan:
”Jeg har brukt Arcon-Tisane og Arcon Biospray i 6 mnd. Og jeg har fått tilbake en del hår og vil prøve en 3 mnd kur til. Forøvrig er håret blitt fyldigere. Jeg er en mann på over 60 år og har grått hår. Det nye håret som kommer er mørkeblondt – slik farve jeg hadde for 10-15 år siden. På forhånd takk”

”Lorentz”
”Er drøyt 50 år nå, men begynte å miste hår allerede da jeg var 20. Etter seks måneders kur virker kransen fyldigere og atskillig mer vital. I tillegg begynner det store skallete arealet på toppen å krympe. Mot alle odds titter beskjedene dun fram på en bekymret, rynkete isse! Dette er bortimot et mirakel.”

Siri:
"Når jeg sto i dusjen kunne jeg kjenne mitt lange hår gli nedover ryggen. Det var ikke noe hyggelig syn å se sluket hver gang jeghadde vasket håret. Etter ca. 3 ukers bruk av Arcon-Tisane ® hadde jeg ikke håravfall lengre, håret fikk også mye mer liv og fylde.Dette produktet kan jeg anbefale alle som er plaget med håravfall."

Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.


 
Innhold i denne seksjonen

Erfaringer med våre produkter

Arcon – Best i test
Utdrag fra VG-test, 7. mai 2001

Sammendrag av testen som dokumenterer virkningen
Den komplett rapporten fra dobbel blindstudie i Finland

Spesielle pristilbud og bestilling