Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Revmatisme:

CMO++™

er et naturlig produkt som stanser revmatismeprosessen. CMO++™ kan gi
en permanent lettelse fra smertene som revmatismen medfører.
CMO++™ er en fettsyre ester (flerumettet fettsyre)fra US oksetalg og har ingen bivirkninger.

CMO++™ er en immunmodulator som regulerer og normaliserer angrepet på immunsystemet. Dette fører i sin tur til at den revmatiske prosessen stanser opp. Når angrepet på immunsystemet er stanset, vil kroppen helbrede seg selv og igjen finne tilbake til det normale.


Denne prosessen kan sammenlignes med et dataprogram som ikke fungerer som det skal. En dataekspert blir tilkalt, han finner feilen, omprogrammerer og reiser igjen. CMO++™ har den samme rollen som dataeksperten, den omprogrammerer immunsystemet slik at det blir normalisert. Den tar altså "ondet ved roten" og behandler dette, i stedet for å bare behandle symptomene.
Når man først har fått rettet opp denne feilen i immunsystemet, blir virkningen varig, og man trenger ikke å behandles om og om igjen.

CMO++™ er et kosttilskudd og selges i helsekostforretninger. Den har endret livet til mange med giktsykdommer – selv i den korte tiden det har vært kommersielt tilgjengelig.

Dr. Len Sands har skrevet en bok om CMO++™, som nå foreligger i redigert, norsk utgave. Den kan bestilles hos oss eller kjøpes i en helsekostforretning. I denne boken får man på en lettfattelig måte lese om hvordan CMO++™ ble oppdaget, hva CMO++™ gjør og hvordan den virker, samt at man her kan få lese utdrag fra flere forskjellige pasientjournaler som forteller om hvordan en CMO++™ kur arter seg. Disse journalene er hentet fra noen av testene som er gjort på CMO++™ ved "The San Diego Clinic".


Innhold i denne seksjonen:
ENDELIG ET MIDDEL MOT REVMATISME
CMO++™
Les om studie foretatt i Norge
Les om Albert Johansen (80) som ble kvitt leddsmertene