Qing Xiu Spesialte – rensende og karboblokkende effekt – kjøp 1 få 2!

Varenummer: 2002
Lagerstatus: På lager
199,00
398,02
Antall:
+ -

Kjøp 1 få 2!

Utløpsdato oktober 2016.

 

Qing Xiu (betyr mindre fett på kinesisk) er en kinesisk spesialte av høyeste kvalitet og i Kina brukes den mye for sin rensende og karboblokkende effekt.

Blant tekjennere nytes den selvsagt også som en vanlig måltidste. Drikker du den for fordøyelsen bør du drikke en kopp ca ½ time etter hvert måltid, minst 4 ganger om dagen.

Hver pakke inneholder 30 poser med 4 g te. Det betyr at hver pose gir deg en stor kanne velsmakende og velgjørende kinesisk te.

Qing Xiu kan plasseres i en «fellesklasse», kalles i Kina for den slanke linje, men den kan også drikkes som en vanlig måltidste.

Qing Xiu er en spesiallaget te for syre-basebalanserende effekt, blodrensende, meget bra mot fordøyelsesbesvær som oppblåst mage etc. Rensende effekt. Grønn te av typen Hubei-Wolong.

Fujianprovinsen i Kina er kjent for sin gode kvalitet på te. De har egne linjer på universitetet som utdanner te-ingeniører. Det er særlig fjelldistriktene som dyrker te,

Grønn, hvit, svart, brun, rød. Det er også en type te som kalles Wulong, denne spesielle tetypen er blitt verdensberømt. Det er en te med litt lavere oksidering, noen kaller den grønn, men den er egentlig i en klasse for seg. Det er mange typer Wulong ettersom hvilke distrikt den kommer fra. Og med te er det som med vin: smaker varier etter distrikt, klima, jordsmonn, fremstilling osv. Også prisen er variabel fra billig til meget høye priser.

Effekten av Wulong er svært lik som av vanlig grønn te, men den er spesielt kjent for sin slankende virkning.

Det kommer av at teen har en «karboblokkerende» effekt. Drikker du en kopp ca 15 min før et måltid vil den sørge for at karbohydratene ikke omdannes hurtig til sukker. Dermed unngår man å utløse for mye insulin og insulinets fettlagrende egenskaper. Teen er også svært rensende på huden, motvirker akne og mørke pigmenteringer som kommer med alderen.

Vår Qing Xiu te er av typen Wulong.

Qing Xiu er basert på en 1000 år gammel godt bevart oppskrift som ikke kan endres. Tebusken Camelia Sinensis fra Fujian provinsen.  Fabrikken som produserer Qing Xiu nå oppfyller vår tids strenge krav til produksjon og kvaliteskontroll og tebladene blir nøye analysert før de blir brukt i produksjon.

Drikker du den for fordøyelsen eller ved slanking bør du drikke en kopp ca ½ time etter hvert måltid, minst 4 ganger om dagen.

1 pose rekker til 2-4 kopper, bruk gjerne en kanne og la den trekke 5-10 minutter.

Kineserne lar posen bli liggende i kannen. 1 pose til 0,5-1 liter vann trekkes i 3-5 minutter.

Bestill gjerne flere bokser med en gang, så er du sikker på å ha tilstrekkelig i hus for en god tid fremover.

30 poser à 4 gr

Les mer om Qing Xiu spesialte her. 

Last ned informasjonsfolder om våre kinesiske produkter

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: