Blåbærkapsler – styrker kropp og syn

Varenummer: 1113
Lagerstatus: På lager
159,00
Antall:
+ -

Aries Blåbær med kapsler fra blåbærekstrakt.

Blåbær er den mest antioksidantrike frukten som finnes, og er kjent for sine helsefrembringende effekter. Bæret gjør godt for fordøyelsen, styrker immunforsvaret og hukommelse, og forebygger kardiovaskulære (hjerte- og kar-) sykdommer.

Blåbær inneholder mye antocyaner, som er en kraftig antioksidant. Antioksidanter er viktig for immunforsvaret, kolesterolet, samt for muskler og ledd.

Blåbærekstrakt i seg selv er ingen stor sensasjonell nyhet – men Aries Blåbærekstrakt blåbærekstrakt med 25% antocyaner i MCT-olje og softgelform. Man vet nå at en rekke virkestoffer fra urteverdnen og farmasøytiske spesialpreparater har en dramatisk økt biotilgjengelighet når det presenteres i en softgel-kapsel sammen med riktige, gode og stabile fettsyrer  – slik som MCT-olje.  Man opplever en økt helsegevinst på mindre aktiv dose. Aries Blåbærekstrat er således en nyvinning på markedet hvor blåbærekstrakt med 25% antocyaner er løst opp i MCT olje for økt biotilgjengelighet.

Antioksidantene i Blåbær
Blåbær inneholder store mengder antioksidanter.
Antioksidanter er kjent for å beskytte cellene i kroppen din. Blåbær har gjennom århundrer vært brukt i folkemedisinen på grunn av antioksidantenes unike egenskaper.

Godt for magen
Blåbær har en bakteriedrepende effekt som er gunstig for magen.

Godt for synet
Det har lenge vært kjent at blåbær er godt for synet og kan ha en positiv virkning på øyelidelser som netthinneforkalkning, nedsatt nattsyn, grå stær, grønn stær og makula.

Gunstig for diabetikere

Bærene er gunstige for diabetikere da de reduserer blodsukkeret og kan forebygge øyelidelser og karlidelser som ofte følger med diabetes.

Godt for kolesterolet
Ofte anbefaler legene et glass rødvin mot høyt kolesterol, dette kommer av at rødvin inneholder store mengder antioksidanter.

Blåbær inneholder nesten 100 ganger så mye antioksidanter som rødvin.

Høy kvalitet
Hver kapsel inneholder 100 mg blåbærekstrakt, som tilsvarer 25 mg antocyaner.

1 boks inneholder 60 kapsler.

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: