Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Mer vanlig enn mange trorEn internasjonal undersøkelse gjengitt i Tidsskrift for den norske Lægeforening i januar 2001, viser at hele 1 av 3 menn over 40 år har potensproblemer. Mens 10% over 40 år har komplett ereksjonssvikt og ikke greier å gjennomføre samleie, har 20 prosent tidvis ereksjonssvikt.

Hver fjerde mann over 60 år lider av impotens. Jo eldre man blir, jo dårligere blir potensen, men også mange yngre har ereksjonssvikt.

Ifølge Dagsavisen er det i første rekke folk som lider av diabetes, hjerte- og karsykdommer og som har hatt prostataoperasjoner som lider mest av potensproblemer. Dessuten viser den nye undersøkelsen at lav fysisk aktivitet tredobler sjansen for ereksjonssvikt.

Årsaken til impotens kan være fysisk, som for eksempel skade av blodkar eller nerver i penis, lavt nivå av testosteron (det mannlige kjønnshormonet), nyresykdom, kronisk alkoholisme, MS eller skade av blæren. Diabetes kan gi ereksjonsproblemer som følge av skade på nerver eller blodkar. I tillegg til dette vet vi at en del medisiner kan forårsake impotens, dette gjelder de såkalte "lykkepillene", beroligende medikamenter, sovemedisiner, medisiner mot ulike psykiske lidelser og blodtrykksmedisin. Også psykologiske faktorer som stress, angst og depresjon kan medføre impotens.

Impotens er et stort problem som kan få alvorlige konsekvenser for den som rammes. Potens og selvbilde er nært knyttet sammen, og mange får problemer med å fungere sosialt (sitat hentet fra ”Helsenytt for alle”).

70 prosent av de som har ereksjonsproblemer opplyser at de gjerne ville diskutere problemet med lege, men det var bare 6% som fikk behandling.

Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.

Innhold i denne seksjonen:
Mer vanlig enn mange tror
Hva er Impo Creme™?
Resultater fra klinisk undersøkelse i Frankrike
Hvordan bruke Impo Creme™?
Hva koster Impo Creme™?
Tilbakemelding fra brukere
OBS!!! Gleder kvinner også!