Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Hva er Impo Creme™?Impo Creme™
Naturens svar på Viagra (Allers 48/2000)

Det finnes håp for de mange tusen menn med potensproblemer. Impo Creme™ er ikke bare en hyggelig måte å få bukt med potensproblemer på. Impo Creme™ er også et naturprodukt – og dermed uten uønskede bivirkninger slik vanlig medisin svært ofte har. Impo Creme™ ble patentert i USA allerede i 1992 og det har blitt foretatt en rekke kliniske tester og undersøkelser av kremens virkning.

En studie publisert i det anerkjente, fransk fagtidsskriftet "Cashiers de Sexologie" viser at kremen har svært god effekt. I studien deltok 104 menn. De brukte kremen i 45 dager. I aldersgruppen 30 til 50 år meldte 69% om markant bedring i spontane ereksjoner og seksuell yteevne. I gruppen 50 til 60 år responderte 81%, mens i gruppen over 60 år oppnådde 22% av deltagerne forbedring (i denne gruppen hadde 52% av deltagerne utilstrekkelig funksjon i pulsårene).

Det viktigste virkestoffet i Impo Creme™ , Triglycerol Oxido-Esters (OGT) er kjent og anvendt innenfor tradisjonell medisin for såkalte "røykeben". Virkestoffet øker blodtilførselen i de ytre blodkar slik at de utvides. Dermed øker blodtilførselen til penis. Kremen er også tilsatt flere hjelpestoffer som bidrar til at virkestoffet trekker dypere inn i penis. Det har også vist seg at Impo Creme™ har effekt på en del kvinner som strever med uforklarlig, manglende sexlyst. Kvinners skjede er også utstyrt med blodkar som av fysiologiske årsaker kan ha for dårlig blodgjennomstrømming .

Impo Creme™ er naturbasert og 100% fri for bivirkninger og det beste av alt – den virker ikke bare kortsiktig, men også på lang sikt. Også kan en jo spørre seg om hva som er mest seksuelt stimulerende – å ta en pille for å få det til, eller å smøre hverandre inn med krem som en del av forspillet?

Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.

Innhold i denne seksjonen:
Mer vanlig enn mange tror
Hva er Impo Creme™?
Resultater fra klinisk undersøkelse i Frankrike
Hvordan bruke Impo Creme™?
Hva koster Impo Creme™?
Tilbakemelding fra brukere
OBS!!! Gleder kvinner også!