Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:
Hva er fytoøstrogen?

Fytoøstrogen er substanser som finnes i forskjellige mengder i mange planter. De tre hovedgruppene av substanser som bygger komplett fytoøstrogen kalles lignaner, coumestaner og isoflavoner. Det har vist seg at fytoøstrogen får kroppens østrogenreseptorer til å reagere på tilsvarende måte som på østrogenet kroppen produserer – eller produserte. Dermed reduseres også plagene forbundet med overgangsalderen.

Det er viktig å merke seg at fytoøstrogen, i motsetning til østrogen, ikke er et hormon. Det er derfor bruk av fytoøstrogen slik det finnes i Tofupill ikke medfører risiko for cellevekst, celledeling og kreft slik bruk av syntetisk fremstilte østrogenhormoner gjør.

Rent kjemisk er fytoøstrogen svært likt hormonet østrogen. I hovedsak viker fytoøstrogen som et antiøstrogen ved å binde østrogenreseptorer. Det er denne virkningen som letter de symptomene kvinner i overgangsalderen opplever. Den skaper balanse i kvinnens hormonsystem.

Men det finnes en fundamental forskjell mellom østrogen og fytoøstrogen. Fytoøstrogen er ikke et hormon og fører i motsetning til hormonet østrogen ikke til cellevekst i brystvevet og i livmoren. Dette er hovedårsaken til at det ikke er kreftfare forbundet med bruk av fytoøstrogen. Tofupill® er unik i sitt spesielt høye innhold av fytoøstrogen fra tofu slik at hver eneste kapsel gir høy effekt.

Overgangsalder og menopause er ingen sykdom. At kroppen reduserer sin østrogenproduksjon er en del av livets gang. Skolemedisinske østrogenhormoner brukes i Norge i utstrakt grad i behandlingen av overgangsalderens plager. Disse formene for østrogen har uønskede bivirkninger og også hos oss blir det stadig flere skeptikere. Fra 1999 til 2002 sluttet 33% av kvinnene med sine hormonmedisiner. I februar 2003 har også helsemyndighetene valgt en ny, og restriktiv linje siden risikoen ved bruk av hormonmedisin er større enn fordelene.

Takket være et rent og trygt kosttilskudd som Tofupill kan kvinner ta vare på sin helse, unngå risiko og samtidig slippe å leve med alle de plager og besvær som kan følge med overgangsalderen. En rekke undersøkelser dokumenterer at tofu er et viktig, "beskyttende" næringsmiddel. I vesten kan kvinner enklest tilføre kroppen tofu og fytoøstrogen med kosttilskuddet Tofupill®. I tillegg til sin dokumenterte virkning, er Tofupill® også en trygg behandlingsform.


Neste

Tilbake


Tofupill® – rask og god hjelp mot plager i overgangsalderen


Hva er Tofu?
Hva er Tofupill?
Hva skjer når jeg tar Tofupill?Tofupill – et trygt naturprodukt


Innhold, bruk og dosering av Tofupill
Hvem står bak Tofupill?

Overbevisende resultater i studie


Bruk et naturlig, vegetabilsk kosttilskudd fremfor hormonmedisin


Ny, solid dokumentasjon for Tofupill (juli-2004)

Medisinsk anerkjennelse og dokumentasjon for Tofupill®


Hva skjer når jeg tar Tofupill®?


Trygghet med Tofupill®


Tofupill® produktfakta


Hva skiller Tofupill® fra andre produkter?


Hva er fytoøstrogen?

Bare Tofupill® gir deg naturlig fytoøstrogen intakt ned til minste molekyl

Hvor mye fytoøstrogen trenger kroppen?


Den lange veien fra soyabønner til Tofupill®


Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)


Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie I)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – foreløpige)

Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
(Studie II – endelige)

Tabell II- studie 2000-2001

Usikkerheten ved vanlige, soyabaserte produkter og produkter med isoflavonider
Isoflavonoider som utvinnes kjemisk er skadelige for helsen.