|       |   Glemt passord

De gode historiene

Her deles gode historier om våre produkter.

 

 

 

Ellers har jeg en positiv opplevelse med Zskin som jeg tenkte jeg ville fortelle deg. Fikk et voldsomt utslett rundt begge øynene og prøvde i desperasjon hydrokortison (det var veldig ille). Det hjalp ingenting. Så husket jeg at jeg hadde fått en prøve fra dere på Zskin og kjørte på med tykt lag helle ettermiddagen og kvelden og i løpet av natten var utslettet nesten borte. Utrolig bra produkt!

Kan nevne at jeg var hos legen også og måtte få henvisning til hudlege. Der er det ventetid på 3mnd så det var jo helt umulig. Rundt begge øynene var huden sår og hoven, ikke noe hyggelig å gå rundt sånn i 3 mnd!

Ha en fin ettermiddag!

Ann Kristin K. (april 2012)

Les mer om Z Extra Skin Repair her

______________________________________________________________________

 

Hei, dette er en solskinnshistorie! Dessverre kom jeg altfor tidlig i overgangsalderen, og plagene mine med hetetokter, dårlig søvn, urgeinkontinens, leddsmerter og humørsvingninger var ille både for meg og min mann og barna. Prøvde forskjellige helsekostpiller, uten effekt. Men så prøvde jeg Femarelle og har fått et nytt liv!!!!!: rødmer» /> Og min mann en ny kone! Hetetoktene er omtrent borte, jeg sover hele natta for første gang på aldri så lenge, humøret er myyyye bedre, kort sagt: Jeg føler meg topp! Og effekten kom etter bare noen dager! Ville bare fortelle dette slik at dere skal vite at det virker, og jeg anbefaler Femarelle til alle mine medsøstre. Tusen takk!

 

Mvh Hilde E.=D> applaus»/> (januar 2012)</span></p>
</p>
<p class=

Les mer om Femarelle her

 

________________________________________________________________________________________________

 

Sinnatagg er et supert produkt og god å ty til ved forkjølelse, influensasymptomer eller når en «brygger på noe».
Liten og hendig boks som er lett å ta med seg i vesken.
Hva mer kan jeg si…. Burde stå i alle medisinskap i et hvert hjem – lett å ty til ved akutte situasjoner.

Ha en fin dag!

Hilsen Bente (desember 2012)

Les mer om Sinnatagg her

_____________________________________________________________

 

Hei på dere

Er kjempefornøyd med produktene deres, er bruker av hodebunnsrens, shampo, meget overrasket da jeg begynte med lip balm Z. The best ever.

Vennlig hilsen
Kari C. (mars 2011)

Les mer om Z Skin Repair Lip Balm her:

________________________________________________________________________________ 

Min erfaring med Urtemax:

 

 Jeg oppdaget Urtemax for noen år siden, etter å ha lest en artikkel i et ukeblad. Hadde frem til da forsøkt omtrent alle andre typer på markedet, uten noe form for hell. Med to gutter i barnehagealder så var ikke forkjølelsene til å unngå, så siden de ble født har det vært omtrent en forkjølelse i måned. Etter at jeg fant Urtemax har jeg gått fra omtrent 12 forkjølelser i året, og til kun 2-3 forkjølelser.
Har også opplevd at Urtemax er lindrende på pollenallergi, og «forkjølelsene» man får av det.
Kan ikke si annet enn at Urtemax er verdt hver eneste krone den koster. Og sammenlignet med det både paracet, hostesaft og nesespray koster, så blir det faktisk mye billigere også.

Mvh
Cecilie N. (jan 2011)

 

Les mer om Urtemax her

__________________________________________________________________

Hei!

Utrolig men sant!

Jeg som trodde at ingenting annet virket på håravfall enn kosthold, men det gjør jammen meg også Arcon-Tisane hårkapsler.
Så det skal jeg fortsette å bruke fremover.

Med hilsen

Kari L. (juli 2010)

Les mer om Arcon Tisane her

 

_________________________________________________________

 

Hei,

jeg lurer på om en 6 måneders kur mot håravfall kun skal benyttes en gang,eller kan man ta en ny 6 måneders kur?
Jeg har tidligere benyttet meg av deres tilbud, og synes at det fungerer bra,da jeg har fått ny volum og mer farge på håret mitt. Håret mitt er fyldig og jeg
er 30 år gammel. Årsaken til at jeg lurer på om jeg kan benytte meg av en 6 månederskur igjen, er fordi jeg ønsker å bevare fyldigheten og fargen på håret.

Hilsen

Eivind M.K. (aug 2010)

Les mer om Arcon Hårkur her

_________________________________________________________

Hei!
Jeg har nå prøvd Femarelle/Tofupill en periode – og har merket forandringer , mindre hetetokter, og annet ubehag -som hjertebank, dårlig humør, dårlig søvn. Alt dette er nå endret til det bedre – så jeg vil fortsette med Femarelle, også fordi jeg har forstått at dette naturpreparatet er uten bivirkninger. Jeg har også anbefalt det til mange andre. Noen er skeptiske, de tror det er hormoner, og det er det jo ikke.. ? Mens andre har positive erfaringer – som jeg !!

Med vennlig hilsen

Liv A. (juni 1010)

Les mer om Tofupill/Femarelle her

__________________________________________________________

 

Hei,

Jeg kan på det varmeste anbefale Emei smerteplastrene mot betennelser i muskelfester og sener og overanstrengelser i muskulaturen.

Med vennlig hilsen
Anne R (mai 2010)

Les mer om Emei smerteplaster her

____________________________________________________________________________________________

Hei, igjen.

Snakket nettopp med Aina på telefon og hun ba meg sende denne mailen om min erfaring med Z sensitive kremen. Nå har jeg bare brukt den i 2 ganger, men føler allerede at den hjelper. Problemet mitt er irritert- kløende hud og kviser, ofte verkende kviser. Jeg er veldig oppmerksom på at visse matvarer gjør det værre. Men har vel egentlig hele tiden følt at jeg har veldig tørr hud på overflaten og at jeg derfor hele tiden produserer talg for å kompansere for tørrheten. Har prøvd mange kremer, men ikke funnet noen som gir meg nok fuktighet uten å fete til huden ennå mer. Merket umiddelbart bedring i huden etter å ha påført Z sensitive. Den roet huden, dempet det røde og trakk godt inn. Kjenner at den gir masse fuktighet. Nå håper jeg bare at den vil fortsette å være like bra etter at jeg har brukt den en stund. Så det blir spennende å se.

Hilsen Anette (april 2010)

Les mer om Z Sensitive her

________________________________________________________________________________________ 

Hei!

Tusen takk for at du sendte en ny tube og prøver. Den fungerer kjempebra og ingen sviing. 
Z extra bruker jeg nå på hendene mine for de blir så tørre om vinteren, og allerede etter en gang så jeg bedring! Det røde og såre ble borte. Det har aldri hjulpet med noen annen krem.

Skal anbefale disse kremene til alle jeg kjenner!

Mvh Ylva C
Les mer om Z Extra her
______________________________________________________________________________________________

Hallo!

For ca 1 år siden begynte jeg å miste masse hår, ble selvfølgelig fortvilt da jeg alltid har hatt en svær manke.
Siden jeg er passert 60 regnet jeg med at dette var et alderdomsfenomen.

Fant Arcon Tisane i en Vita butikk og startet med en tabl pr dag og under over alle underetter ca 3 mnd er hårmanken tilbake. Bruker Arcon den dag idag.

Mvh
Lilliann S

Les mer om Arcon Tisane her

_________________________________________________________________________________________


Hej Arcon Norway

Jeg er vant til at bruge Jeres Produkt Z Extra Skin Repair, som er en formidabel creme der bare er super god til min Psoriasis, nu vil jeg gerne høre om jeg slet ikke kan købe med rabat mere, jeg har været vant til at købe 3 stk. for en pris, men den sidste gang jeg købte var der 6 stk. for en pris.

Har I slet ikke disse tilbud mere?


Med venlig hilsen
Hanne P
Danmark

 Les mer om Z Extra Skin Repair her

_________________________________________________________________________________________________

Hej!

Jag har avänt Z sensitive med mycket bra resultat!
Jag fick en torr fläck på ryggen en så kallad verruca senilis,
läste om Z i en annons och tänkte att det borde kunna hjälpa, köpte den i en Life hälsokost affär.
Jag smörjde 2 gånger om dagen i 1-2 veckor och sedan var det borta!!
Tack vare det slapp jag frysa eller skära bort det.

Med vänliga hälsningar Eva S.
Sverige

Les mer om Z Sensitive her

_________________________________________________________________________________________________

Hei

Jeg er 56 år – og har prøvet Arcon-Tisane i perioder på 6 – 12 måneder ; første gang da jeg var i 40 årene. Hodebunnen er foruten en tynnere dekket «måne» med god hårvekst. Opprinnelig hårfarge var mørk blond. Nå er hårfargen gjennomgående grå med islett av noe mørkere partier og mørke hårstrå inneimellom – særlig på toppen og i nakken.
For 15 år siden var jeg også mye grå i håret. Den gang var vi to som uavhengig av hverandre registrerte at jeg etter bruk av A.T. var i ferd med å få noe farge tilbake.
Det som jeg imidlertid ganske sikkert kan si, er at håret etter bruk av A.t. har fått mye mer fylde.
Jeg har nå brukt A.T. over en 6 måneders periode. Jeg har igjen en følelse av at flere hårstrå nå er mørkere.
Spørsmålet er da om dere kan ha tro på at jeg virkelig kan få mer farge tilbake – også i min alder. Har dere i så fall noen råd å gi meg ?
Jeg må legge til at Biosprayen måtte jeg slutte med etter 14 dager. Magen reagerte på denne. Jeg svelger en kapsel hver morgen – i blåbærsaft.
Foruten at jeg har cøliaki og går på diett, så er jeg en frisk og svært aktiv mann.
Takk for et godt produkt ! Anbefaler det også til andre.

Med vennlig hilsen
Willy H

Les mer om Arcon Tisane her

_____________________________________________________________________________________________

Hei!

Jeg er så langt utrolig godt fornøyd med Tofupill og har nok fått det vi kan kalle en meget forbedret livskvalitet!
Har i mange år slitt med en ekstrem vanskelig overgangsalder med sterke hete/svettetokter flere ganger pr time!
Disse er redusert til noen få ganger pr dag og jeg er kjempefornøyd!

Kind regards
Oddrunn H. (mars 2010)

Les mer om Tofupill/Femarelle her

_____________________________________________________________________________________________

Hei!

Jeg var og tok en gratis mineralprøve av hodebunn hos en frisør, fikk påvist en fet hodebunn. Jeg fikk anbefalt produkter til kr. 2700.- + kr. 950.- for behandling, valgte å gå derfra til en helsekostbutikk, der ble jeg fortalt at Arcon Hodebunnsrens kunne gjøre samme jobben. Jeg er veldig fornøyd og kommer til å bruke Arcon resten av livet. Har brukt produktet åtte ganger og hodebunnen føles ikke så fet lenger, og jeg aner nytt hår som kommer.

Vennlig hilsen
Kari C. (april 2010)

Les mer om Arcons Hodebunnsrens her

 ______________________________________________________________________________________________

Jeg har hatt svært god effekt av desse tablettene (Tofupill), så tusen takk for prøven!! Trodde ikke dette var mulig!
Kan nevne at jeg har prøvd to andre produkt som var ment å skulle hjelpe mot plager i overgangsalderen – men til INGEN nytte. Dette ble redningen for meg.

Hilsen Målfrid M (april 2010)

Les mer om Tofupill/Femarelle her

______________________________________________________________________________________________ 

Viser til telefonsamtale med Siri. Takk for god informasjon om Z Ekstra og Z Sensitiv. Fortalte at jeg i 2 år har brukt Kilda Skindiver Everyday Care og Kilda Skindiver Eye Cream. Ekstra fornøyd med øyekremen da jeg tidligere hatt lett for eksem.
Bruker også håndkremen. Det er den beste jeg har hatt noen gang. Skal fortsatt innomellom bruke Z Sensitiv.
God sommer!

Hilsen en fornøyd Kilda bruker; Frøydis P.

Les mer om Kilda Skindiver Everyday Care og Kilda Skindiver Eye Cream her

______________________________________________________________________________________________

Hei

Takk for prøvepakken. Jeg føler at hetetoktene har blitt færre med Tofupill så jeg vil si de har hatt en positiv virkning.

Mvh
Ingrid S. (april 2010)

Les mer om Tofupill/Femarelle her