|       |   Glemt passord

Z Skin Repair

Hudkremer genialt skap av moder natur –

Dokumentert effekt mot eksem!


Z Skin Repair er en hudpleieserie med det patenterte enzymet Zonase.
Zonase er et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper for alle hudtyper. Spesielt effektivt mot sår, tørr og irritert hud.
De tidligere produktenes suksess og etterspørsel har ført til utviklingen av seks ulike produkter. Alle med en nøye balansert sammensetning av Zonase, vitaminer, mineraler og oljer for hvert enkelt bruksområde, enzymaktiviteten er forbedret for å hjelpe spesielt vanskelig hud. Inneholder ikke parabener, parfyme eller fargestoff.

Enzymet Zonase ble nærmest tilfeldig oppdaget av forskere ved Universitetet i Bergen. De la merke til at arbeiderne ved oppdrettsanlegg for laks hadde uvanlig glatte og myke hender – til tross for at de arbeidet i kaldt vann hele dagen. Det virket som om huden reparerte seg selv, selv mange med vanskelig hud ble bedre. Forskerne fant et enzym i lakseeggene som bryter ned skallet ved klekking, uten å skade embryoet. Enzymet fikk navnet Zonase. På vår hud bryter Zonase ned døde celler og henter frem ny, frisk hud. En skånsom og aktiv prosess, genialt skap av moder natur.

 


Z Skin Repair er en serie som består av 6 produkter:

 


Z Skin Repair Intensive Cream dokumenter effekt på eksem og mot virkelig vanskelig, sprukken, tørr og irritert hud, inneholder mineralolje som legger seg som en beskyttende hinne over huden.


Z Skin Repair Sensitive Cream tilpasset barns følsomme hud og voksne med ekstra følsom hud, basert på planteoljer og det marine kollagenet Smids som gjør at kremen trenger ned i huden og tilfører fuktighet, samtidig som den forsterker hudens fuktighetsbarriere.


Z Skin Repair Special Shampoo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle, godt for hår og vanskelig hodebunn.


Z Skin Repair Scalp Tincture for tørr og sår hodebunn kan være årsak til flass og livløst hår, denne sprayen inneholder effektive virkestoffer som demper irritasjon og kløe i hodebunnen. Skal virke over natten.


Z Skin Repair Hand & Nail Cream brukes til tørre hender og sprukne neglebånd som er to av våre vanligste hudvansker, kremen virker myk og pleiende med en diskret duft av sitron og lime fra eteriske oljer.


Z Skin Repair Lip Balm, den miste tuben og den største nyheten i serien for deg med såre og sprukne lepper. Virker forebyggende og pleiende, virker i overflaten og i dybden.

Z Skin Repair er et klokt valg når du vil gjøre noe godt for huden din.

Z Skin Repair får du kjøpt i alle landets helsekostbutikker, hos Vita, Banda og i enkelte apotek.

Klikk her for å lese mer om det verdenspatenterte enzymet Zonase

Les mer her