Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Hva er Tofu?

Tofu er et mykt, mildt, kremliknende næringsmiddel laget av soyabønner. Tofu er en viktig proteinkilde i kinesisk, japansk, koreansk og sydøstasiatisk kosthold. Tofu dateres så langt tilbake som til Han-dynastiet (206 f. Kr – 220 e. Kr). Du kjenner kanskje tofu som ingrediens i en rekke retter på sushi-restauranter og f.eks. i Sukiaky.

Hva er Tofupill®?

Det spesielle med Tofupill® er at den fremstilles i en unik prosess som tar vare på den komplette, naturlige fytoøstrogenstrukteren. Råvaren vi bruker er en tofu som er spesielt rik på naturlig fytoøstrogen. I Tofupill® er det et høyt innhold av fytoøstrogen. Hver tablett inneholder også linfrø som sørger for at kroppen tar opp det naturlige østrogenet best mulig.

Hva skjer når jeg tar Tofupill®

Tofupill® er et kosttilskudd som tilfører kroppen naturlig, vegetabilsk østrogen. Kroppen trenger østrogen blant annet for å styre temperaturen. Med dette tilskuddet vil mange oppleve at kroppstemperaturen igjen stabiliserer seg og at hetetoktene forsvinner. Også slimhinnene i livmoren, skjeden og urinveiene påvirkes av østrogen. De vil ikke bli så tørre og også denne effekten kan dempe plager som andre må slite med i overgangsalderen.

Begynner du med Tofupill® og tilfører kroppen østrogen rundt 50 års alder, vil avkalkningen i skjelettet gå langsommere. Både effekten og nytten vil bli størst om du starter tidlig og dermed sørger for at avkalkningen går langsommere og skjelettet ikke blir så skjørt.


Innhold i denne seksjonen:
Når inntreffer overgangsalderen?
Hva skjer i overgangsalderen?
Andre konsekvenser av overgangsalderen
Overgangsalder og sexlyst
Overgangsalder, prevensjon og graviditet
Hva kan gjøres for å unngå plagene?
Hva er Tofu?
Hva er Tofupill®?
Hva skjer når jeg tar Tofupill®?
Tofupill® – et trygt naturprodukt
Innhold, bruk og dosering av Tofupill®
Hvem står bak Tofupill®?
Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)
Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
Virkningen av Tofupill® – nyeste vitenskapelige studie – ikke avsluttet