Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Andre konsekvenser av overgangsalderen

Mange føler seg litt deprimerte, noen blir mer hissige, andre irritable og noen opplever at de generelt har dårligere humør. Konsentrasjonsvansker og nervøsitet nevnes også og ofte går alt dette både utover familie- og arbeidsliv.

I starten av overgangsalderen kan kvinnen oppleve at hun får hyppigere menstruasjoner. Det kan gå kun 21 dager fra fra første dag i den ene syklusen til den neste. Etterhvert skjer eggløsningene sjeldnere og det resulterer i ujevn stimulering av slimhinnen i livmoren. Blødningene kan bli kraftigere.

Slimhinnene både i skjeden og urinrøret blir tynnere, skjørere og tørrere når østrogenproduktsjonen synker. For mange betyr dette ubehag ved samleie og hos noen leder det til urinveisinfeksjoner og urinlekkasjer.

Østrogen påvirker også benmassen i skjelettet. Når produksjonen synker, øker tapet av benmasse. Mineraltapet i skjelettet er størst hos kvinner rundt 50 år. Dette fører over tid til benskjørhet. Halvparten av alle kvinner risikerer benbrudd i årene etter fylte 50 år. For mange får slike brudd store konsekvenser.

Dersom du opplever at overgangsalderen gir deg ubehag som er uønsket eller så plagsomme at livskvaliteten blir utilfredsstillende, kan et østrogentilskudd være det som skal til. For svært mange er da et Tofupill® med naturlig, vegetabilsk østrogen et nærliggende og trygt valg.

Innhold i denne seksjonen:
Når inntreffer overgangsalderen?
Hva skjer i overgangsalderen?
Andre konsekvenser av overgangsalderen
Overgangsalder og sexlyst
Overgangsalder, prevensjon og graviditet
Hva kan gjøres for å unngå plagene?
Hva er Tofu?
Hva er Tofupill®?
Hva skjer når jeg tar Tofupill®?
Tofupill® – et trygt naturprodukt
Innhold, bruk og dosering av Tofupill®
Hvem står bak Tofupill®?
Hva sier brukerne? (utdrag fra brev/intervjuer)
Virkningen av Tofupill® – en vitenskapelig studie
Virkningen av Tofupill® – nyeste vitenskapelige studie – ikke avsluttet