Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Hårproblemer:

Den utrolige historien om malermester Mai

Naturens mangfold overrasker stadig og det er ofte naturens skattekammer som gir løsningen på mange gåter – nå mot hårtap!

Denne epokegjørende historien begynner med den tyske malermesteren Hans Mai som etter mange år med kronisk bronkitt lot seg overtale til å prøve sin bestemors gamle husråd mot bronkitt – en te sammensatt av ulike urter.

I tre måneder drakk malermesteren Mai det beske "oppkoket" brygget på basis av ulike urter – deriblant bukkehornsfrø. Da skjedde det utrolige. Ikke bare ble Hans Mai kvitt brystsmertene og bronkitten. Han kunne også til sin store overraskelse konstatere at det hadde begynt å gro hår på hans blanke isse…

Til tross for ny-oppdagelsen, løp ikke den jordnære og realistiske malermesteren avgårde for å få "patent" på bronkitt-medisinen som attpåtil fikk hår til å gro. Den sindige malermesteren satte seg stille og rolig ned for å tenke ut sammenhengen mellom den beske urtedrikken og sin fornyede hårprakt. Etter noe tid sendte han avgårde en prøve av sitt "brygg" i en konvolutt til sin svoger i Sør-Afrika, Heinz Mai, som er en lidenskapelig forsker. Og attpåtil en lidenskaplig te-drikker! Svogeren funderte også opp og ned i mente på sammenhengen mellom "bronkitt-te" og det faktum at den illesmakende drikken fikk hår til å gro, før han slo seg sammen med kjemikere og farmasøyter.

I 1987 hadde man funnet løsningen på den "hårete gåten" og et tysk medisinfirma fikk det ærefulle oppdrag å lage et konsentrat av teen i pilleform.

Vil du bestille Arcon-produkter, eller vil du vite hvor du kan finne nærmeste forhandler – kontakt oss

 
Innhold i denne seksjonen

Erfaringer med våre produkter

Arcon – Best i test
Utdrag fra VG-test, 7. mai 2001

Sammendrag av testen som dokumenterer virkningen
Den komplett rapporten fra dobbel blindstudie i Finland

Spesielle pristilbud og bestilling