Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:

Tofupill® hjelper – og praten er i gang!!

”Norske kvinner som har plager i forbindelse med overgangsalderen forteller nærmest enstemmig om både rask og svært god effekt,” sier Johnny Hamre i Arcon Norway. ”De forteller det ikke bare til oss i brev og e-post, men tydeligvis også til sine medsøstre. Salgstallene tyder på det!.

”Det er klart at det har vært behov for det eneste produktet med fullverdig planteøstrogen også her i landet. Debatten om hormonmedisinenes svært uheldige bivirkninger har jo vært i gang lenge. I tillegg har mange opplevd at billige, industrielle soyatabletter ikke har vært så supre som enkelte gjerne vil ha det til. Mange har måttet bruke svært mange tabletter for å merke noen som helst effekt. Andre har ikke hatt effekt i det hele tatt.”.

”Diskusjonen om bieffektene av kjemisk soyaekstrakt og skadelige isoflavon er jo også dukket opp. Alt dette bidrar selvsagt til at et rent kosttilskudd som Tofupill® med komplett planteøstrogen i kapselform vinner venner. Selv leger har begynt å anbefale Tofupill® etter at produktet ble godkjent og presentert på den internasjonale kongressen for gynekologisk endokrinologi. Det er svært hyggelig å arbeide med et produkt som har så god virkning og får så bred akspet.”

”Stadig flere prøver Tofupill® og finner ut at dette er det beste og tryggeste produktet for dem. De aller fleste som prøver, får god effekt av Tofupill® etter bare en ukes tid – og den gode virkningen varer ved.”

Vil du lese mer om Tofupill® klikker du her.
Vil du bestille Tofupill®, klikker du her.

Tilbake


Kvinner og overgangsalder

Har du plager forbundet med overgangsalderen?
Et langt og godt liv?


Når inntreffer overgangsalderen?

Hva skjer i overgangsalderen?


Andre konsekvenser av overgangsalderen


Overgangsalder og sexlyst

Overgangsalder, prevensjon og graviditet

Hva kan gjøres for å unngå plagene?