Om oss

Arcon Norway  as holder til i Arendal. Firmaet ble stiftet i 1998, men grunnleggeren av firmaet, Johnny Hamre, har arbeidet i helsekostbransjen, som leverandør, siden 1976. Han startet som en av pionerene med å lansere naturlige hud- og hårpleieprodukter i Norge.

Dette førte videre til en søken etter nisjeprodukter basert på naturlige råstoffer, som skal og vil hjelpe folk med deres problemer innenfor kropp og helse. 

Vi i Arcon Norway as samarbeider tett med våre produsenter og naturmedisinere i inn og utland, de hjelper oss med å finne de rette produktene av den gode kvaliteten. Arcon Norway as er en viktig leverandør til helsekostforretninger i hele Norge, da de vet at våre produkter står for kvalitet – og at de virker som de skal.

MED VÅRE PRODUKTER BLIR KROPPEN DIN FORNØYD!

Arcon Norway as markedsfører flere nyttige naturprodukter. Du får kjøpt dem i de fleste helsekostforretninger i Norge. Flere av produktene finnes også hos VITA. Får du ikke tak i produktene du trenger i nærheten av der du bor, eller ønsker å velge produkter i ro å mak der du sitter, kan du enkelt og greit bestille direkte fra oss her i nettbutikken.

 

Kontakt

ARCON NORWAY AS
Postboks 6
4801 Arendal

Telefon: 37 00 35 35
Telefax: 37 02 65 34

E-post: salg@arcon-norway.no

Kontor: 
Frolandsveien 6A
4847 Arendal

Org nr: 979749554