Serum mot tynt hår – Olinol Serum 3 flasker

https://www.arcon-norway.no/image/cache/data/H_r/84147260-700x812.jpg
Varenummer: 9011/3
Lagerstatus: På lager
1 015,00
1 155,00
Antall:
+ -

Serumet masseres godt inn i hodebunnen en gang hver dag mens kuren pågår. For de fleste er det best å gjøre dette like før sengetid – for serumet skal ikke skylles ut igjen, men virke i hodebunnen i flere timer, og da er det mest praktisk å la det sitte i over natten. Ta gjerne god tid til denne massasjen. Etter noen timer eller neste morgen kan serumet skylles ut eller håret vaskes med en god shampo med naturlige ingredienser (f.eks Olinol Prescription® No. 301 Shampoo).

 

De aktive ingrediensene er først og fremst biomimetiske peptider, peptider som er identiske med kroppens egen peptider. Peptidene virker som «nøkler» som kan starte eller stoppe bestemte prosesser. For å få i gang en sterkere og sunnere hårvekst påvirker derfor Olinol Prescription hårets katagene fase, dvs. den fasen hvor hårsekkene slutter å lage nye hårceller. Samtidig påvirkes den anagene fasen, den fasen hvor produksjonen av nye hårceller er på sitt høyeste, slik at produksjonen av nye og sterkere hårstrå fremmes.

I tillegg til peptider, inneholder Olinol Prescription® No. 302 Serum en rekke stimulerende planteekstrakter. Vi nevner awapuhi, ølgjær, brennesle, kamille, sitronmelisse, misteltein, fennikel og ryllik.

Pakken inneholder 3 x 50 ml.

Les mer om Olinolproduktene her

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: