Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Overgangsalder:

Trygghet og velvære med Tofupill®

Nyheten om at norske helsemyndigheter ikke lenger anbefaler hormonmedisiner for kvinner i overgangsalderen har omsider nådd media. I løpet av få dager har Dagsavisen, Dagbladet, NRK og TV2 hatt innslag om denne saken. For mange kvinner skaper slike medieoppslag uro. Problemet er å finne et trygt alternativ til hormonene.

I flere land søker leger aktivt informasjon om alternativene – og derfor har forskning på kosttilskuddet Tofupill® vært presentert på en rekke store internasjonale legekongresser. Studier av Tofupill® er også publisert i anerkjente, medisinske tidsskrifter. Dermed er legene i stand til å veilede sine pasienter og gi klare anbefalinger.

Her i Norge må de som ønsker å vite mer om kosttilskudd fortrinnsvis søke informasjon på egenhånd – og på disse sidene kan du få vite mer om overgangsalder og Tofupill®. Antall kvinner som ønsker å bruke kosttilskudd mot overgangsplager er fordoblet i løpet av kort tid. Derfor tror vi den informasjonen vi har lagt ut om Tofupill® som det trygge og effektive alternative, er nyttig og interessant for mange.
9. april 2003

Vil du vite mer om Tofupill® klikker du her.

Neste

Tilbake


Kvinner og overgangsalder

Har du plager forbundet med overgangsalderen?
Et langt og godt liv?


Når inntreffer overgangsalderen?

Hva skjer i overgangsalderen?


Andre konsekvenser av overgangsalderen


Overgangsalder og sexlyst

Overgangsalder, prevensjon og graviditet

Hva kan gjøres for å unngå plagene?