Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere

Stress:

Et moderne kosttilskudd for moderne mennesker

I helsekostbutikken finner du utallige preparater på rad og rekke – og for mange er det lettere "å gå seg vill" enn å finne den riktige esken eller boksen. Ett fellestrekk for mange av disse preparatene er at de har røtter i gammel, tradisjonell folke- og naturmedisin.

Karoshil® er et nytt, naturlig kosttilskudd som skiller seg fra alle disse. KaroshilÒ er utviklet på grunnlag av kunnskap om dagens samfunn og dagens mennesker. Det er ikke til å komme fra at mange av oss har en livsstil som stiller svært høye krav. Men kravene er ikke først og fremst fysiske – som før i tiden. I dag er det først og fremst hjernen som settes på ekstreme prøvelser. Det er tusen ting å huske på, utallige baller i luften, jobbrelaterte og private oppgaver går slag i slag fra tidlig morgen til sen kveld.

Heldigvis har vitenskapen gjennom årene utviklet en omfattende kunnskap om hvert minste lille molekyl som styrer og påvirker de forskjellige prosessene i kroppen. Dette er viten våre forfedre ikke hadde. I utviklingen av KaroshilÒ er denne nye kunnskapen tatt med og KaroshilÒ skiller seg derfor klart fra de tradisjonelle kosttilskuddene du tilbys.

I KaroshilÒ finner du altså et kosttilskudd som er utviklet på grunnlag av dagens forskning og teknologi for å hjelpe vår tids mennesker til å takle hverdagens utfordringer bedre.

Neste

Tilbake
For bestilling, klikk her.

Del I – Karoshil® – energi mot stress

Et moderne kosttilskudd for moderne mennesker
Hvilke virkeområder har Karoshil®?
Er din hverdag i tøffeste laget?
Om du presser for lenge, kan du bli utbrent
Gode råd for deg som føler deg stresset og sliten
Hva kan du gjøre for å få mer energi?
Hva er riktig drivstoff?
Hvordan virker Karoshil®?
Hvilke resultater gir Karoshil®?
• Studie I
• Studie II
Hvilke konklusjoner kan man trekke?
Kan barn og ungdom hjelpes med Karoshil®?