Seagarden Marint Kollagen er av type 1 kollagen fra fiskeskinn (Torsk – Gadus morhua), med korte peptider for raskt opptak i kroppen. Produktet er tilsatt acerola, en naturlig kilde til vitamin C. Vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som har betydning for hudens normale funksjon.
Kollagen er en naturlig komponent i kroppen som finnes i bindevev og hud, og er en stor del av ledd og sener. Fra midten av 20-årene vil kroppens naturlige kollagenproduksjon reduseres.
Anbefalt daglig inntak
2 teskjeer (5g) to ganger daglig den første måneden. Deretter en gang per dag.
Rør ut 2 teskjeer Seagarden Marint Kollagen i 1,5 dl vann eller annen drikke. Bruk gjerne shaker for raskere oppløsning.
Tips: Produktet smaker best hvis du drikker/spiser det kort tid etter det er blandet.
Seagarden Marint Kollagen har en mild smak av jordbær og rabarbra som gjør at den lett passer sammen med friske kalde drikker eller som lett smakstilsetning i ulike typer mat.
Acerolaen som er tilsatt i vårt Seagarden Marint Kollagen tilfører en ekstra frisk smak i tillegg til å gi 50 mg naturlig vitamin C per dagsdose (5 g).
Ingredienser
Kollagenpeptider av hydrolysert fiskeskinn (torsk – Gadus morhua), acerola, naturlig aroma (jordbær, rabarbra), fargestoff (rødbete E162), søtstoff (steviolglykosider E960). Inneholder søtstoff. Acerola er en naturlig kilde til vitamin C.
Kan inneholde spor av fisk og skalldyr. Bør ikke benyttes av personer med fisk og skalldyrallergi.
Næringsinnhold
Anbefalt daglig inntak: 2 teskjeer (5 g)
Energi kcal/kJ 19/78
Kollagenpeptider 4354 mg
Vitamin C 50 mg (63 %*)
*% av referanseverdi
Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.
Omtaler
Det er ingen omtaler ennå.