Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Styrk immunforsvaret

Hurtigvirkende, norske fjellurter når du merker forkjølelsessymptomer

Urtemax er laget av norske fjellurter som kan hjelpe deg når kroppen er uggen og brygger på noe – umiddelbart. Urtemax styrker immunforsvaret og gir rask effekt, ofte i løpet av en dag. Derfor er Urtemax et middel du bør ha i beredskap så du kan starte en kur så fort som mulig. I tillegg til en flaske hjemme, kan det være smart å ha én i bakhånd på jobben og i veska. Da kan du sette inn et motangrep så fort du kjenner deg uggen. Du kan jo også tilby kolleger som begynner å hangle og prøve dette effektive midlet.

For å få best mulig effekt, er det viktig at du tar de første dosene så fort du merker at du blir tung i hodet eller kropp og at du føler at du brygger på et eller annet. Den drøye sprayflasken er nok til opptil 10-12 behandlinger og Urtemax kan brukes både av voksne og barn over 3 år. En 2 dagers behandling koster derfor ikke mer enn et par-tre tiere.

Urtemax kan hjelpe til å holde deg og resten av familien i full aktivitet og vigør i høst- og vintersesongen og ellers gjennom  hele året. I stedet for at travle hverdager stadig må omrokkeres, avtaler avlyses og aktiviteter utsettes fordi et eller flere familie-medlemmer må holde seg hjemme fra jobb, skole eller barnehage, kan noen dråper med Urtemax styrke immunforsvaret og hjelpe kroppen til å holde seg frisk og rask.

Du får kjøpt Urtemax i mange helsekostforretninger eller direkte fra vår nettbutikk.

Slik doserer du Urtemax (voksne):
AKUTT: Første 24 timer: 5 spray doser i munnen hver tredje time. Neste 24 timer: 5 spraydoser morgen og kveld. Maksimum 2 døgns akuttbehandling.
KRONISK: 5 spraydoser morgen og kveld i maksimum 5 påfølgende  døgn.

Slik doserer du Urtemax (barn):
Barn over 3 år: 2-3 spraydoser, forøvrig som for voksne.

Retningslinjer for all bruk:
Minimum 14 dager mellom hver kur.
Skal ikke brukes forebyggende.
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.
Gravide og ammende bør kun bruke produktet i samråd med sin lege.
Urtemax oppbevares i romtemperatur og utilgjengelig for barn.
Bør ikke oppbevares i nærheten av elektriske apparater da det kan forringe urtenes energi.
Urtemax inneholder kamille, solhatt, hvitløk, rosenrot, brennesle, marikåpe og ingefær og er et 100 % norsk naturprodukt. .

Urtemax – slik ble dette utrolige produktet til
Prosessen som har ført frem til Urtemax startet for 20 år siden da Anne Lise Sørensen ble interessert i akupunktur, naturmedisin og homeopati. Hun ville hjelpe faren som drev med melkekyr.

Det var et problem at kuene av og til ble syke og måtte ha medisin. I tillegg til utgifter til veterinær og legemidler, kunne ikke melken fra de medisinerte kuene leveres til meieriet. Tilsynelatende enkle plager kunne gi tap på rundt 3.000 kroner hver eneste gang. Og det hadde lett for å spre seg videre.

Ved å prøve seg frem med urter, kom Anne Lise frem til en komposisjon som viste seg å hjelpe i 4 av 5 tilfeller! Urteblandingen var dobbelt så effektiv som medisinen de hadde fra før. Dessuten var den rimeligere. Melkekvaliteten ble ikke redusert, den var uten medisinrester og kunne leveres som normalt.

I dag er Anne Lises urteblanding godkjent av Mattilsynet og av Debio som kontrollerer økologisk produksjon i Norge.De oppsiktsvekkende resultatene fra gården, gjorde inntrykk på bøndene i distriktet – og de prøvde urteblandingen videre på sauer, griser, geiter og hester – samt på kjæledyr – med stort hell.

Internasjonalt er produktet under utprøving for bruk i bl.a ørretoppdrett.

Mange begynte å undre på om disse foredlede urtedråpene kunne være like effektive for mennesker? Anne Lise startet utprøvning i den naturmedisinske praksisen hun drev. Sakte, men sikkert ble urteblandingen tilpasset menneskers immunforsvar: Urtemax var et faktum.

I dag er Urtemax prøvd av tusenvis – voksne og barn over 3 år – med svært gode resultater og uten at det er kommet rapporter om bivirkninger. Urtemax styrker immunforsvaret og gir effektiv hjelp når du føler at du brygger på noe og er uggen i kroppen.


<< Tilbake