Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Nyhetsarkiv – tidligere omtaler

Tidligere saker

 

Hudkremer genialt skap av moder natur
Z Skin Repair er en hudpleieserie med det patenterte enzymet Zonase.
Zonase er et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper for alle hudtyper. Spesielt effektivt mot sår, tørr og irritert hud.

Her har du lenker til tre interessante artikler om hvordan kremene kan hjelpe dem med vanskelig hud:

Kim Persson
Thea, 9 år
Per Sigurd Hoel

De opprinnelige produktenes suksess og etterspørsel har ført til utviklingen av seks ulike produkter. Alle med en nøye balansert sammensetning av Zonase, vitaminer, mineraler og oljer for hvert enkelt bruksområde, enzymaktiviteten er forbedret for å hjelpe spesielt vanskelig hud. Inneholder ikke parabener, parfyme eller fargestoff.

Les mer
SILKE FOR HUDEN
Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein er en ny eksklusiv dagkrem i Arcons kaviarserie som tilfører huden fuktighet umiddelbart. Den forebygger nedbrytende påvirkning fra luft, lys og sol, fornyer og beskytter huden innenfra – og forsinker hudens aldring. Gjør huden myk og silkeaktig.

Les mer her.
Nå kan du stoppe uønsket hårvekst
Takket være et nytt, verdenspatentert produkt kalt ”Hårstopp” kan du snart glemme plagsom eller kostbar hårfjerning, enten det er i ansiktet, på bena eller langs bikinikanten. Det nye produktet er fritt for sterke kjemikalier. Virkemåten kan lettest sammenliknes med den naturlige prosessen som fører til at enkelte mister hårveksten på hodet, og ”Hårstopp” er svært skånsom for huden. Er du lei napping, lugging, irritert hud og voks, pinsett, laser, barberhøvel eller barbermaskin, bør du prøve ”Hårstopp”.

Klikk her for mer info om ”Hårstopp”
Gode nyheter for kvinner i overgangsalderen:
Den fjerde, publiserte studien på kort tid om Tofupill forsterker et etablert, positivt inntrykk.

En 12 måneders studie om virkninger og sikkerhet ved bruk av kosttilskuddet Tofupill viser at det demper overgangsplager effektivt og også styrker benbygningen.

Klikk her for å lese mer
Arcon lanserer ny hårkur-pakning!
Nå har Arcon gjort det enklere (og rimeligere) for menn som vil ta en hårkur og stoppe håravfall og få ny hårvekst. En ny, praktisk månedspakning er på vei ut i markedet. Den inneholder både kapsler med Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000 og er kalt  ”Arcon Hårkur for menn”. 4 av 5 menn kan forvente å få tilbake hårveksten når de bruker denne hårkuren over tid.

Klikk her og les mer.

 


Tidligere saker
Tidligere saker

<< Tilbake