Hovedsiden
- Nyheter
- Arkiv

Om Arcon Norway AS
- Forhandlere
- Kontakt oss

  Produkter og tilbud
- Kjøpsbetingelser

  Kosmetikk
Overgangsalder
Hår- og hodebunn
Hårfjerning
Vanskelig hud
For muskler og ledd
Arcons kinesiske hage


   


Silke for huden – Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein


 Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein tilfører huden fuktighet umiddelbart og effektiviserer melaninproduksjonen og bygger opp blokker av protein. Sammen med kaviar og økologisk hvetekim, soya- og maltekstrakt forbygger kremen nedbrytende påvirkning fra luft, lys og sol. Fornyer og beskytter huden innenfra, virker forsterkende og gjenoppbyggende – og forsinker hudens aldring. Gir hudvevet elastitet og gjør huden myk og silkeaktig. I en vitenskapelig studie oppnådde brukerne 60% økning i hudens elastisitet etter bare 5 dagers bruk.
 

Slik virker Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein
 
Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein tilfører huden fuktighet med umiddelbar effekt. Hydrolysert silke har et høyt innhold av proteiner med særlig affinitet til huden. Aminosyrene i silken vil lett trenge gjennom hudens ytre lag takket være sin lave molekylvekt og saltaktige karakter og der brukes som byggestener for proteiner som opprettholder hudens elastisitet og gir en silkeaktig følelse. Det høye innholdet av kaviar tilfører huden A, C, B1 , B2 og B6 vitamin. Kremen er dessuten laget med berikende substanser fra økologisk dyrket hvetekim- og soyaekstrakt. Inneholder også økologisk maltekstrakt som er spiret en begrenset tid for å oppnå et høyt innhold av oligosakkarider, sukkerenzymer, peptider og aminosyrer som hjelper huden i forhold til belastning fra lys og sollys. Kremen har altså ikke solfilter, men naturlige substanser som beskytter huden innenfra, bidrar til hudcellens gjenoppbygging og forsinker aldringsprosessen. Lyspåvirkning genererer frie radikaler som inaktiveres takket være at disse substansene i kremen virker som antioksydanter. Fikenkaktusens hydrofile og lett hydroskopiske egenskaper holder på hudens naturlige fuktighet. Samtidig danner den en beskyttende film på huden og i dybden. Kremen har en molekylvekt som gjør at den går inn i huden, effektiviserer melaninproduksjonen og dermed bygger blokker av protein i huden. I tillegg til de nevnte stoffer og egenskaper, inneholder kremen stoffer som forhindrer at huden mister sin elastisitet. Aromaen i kremen inneholder ingen av de 26 stoffene som klassifiseres som allergifremkallende av EU.
 
Slik bruker du Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein
 
Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein er først og fremst utviklet for å være en dagkrem som tilfører huden fuktighet umiddelbart. Den fornyer og beskytter huden innenfra, virker forsterkende og gjenoppbyggende – og forsinker hudens aldring. Den gir hudvevet elastisitet og gjør huden myk og silkeaktig. Den hjelper huden til å takle lysbelastning og tilfører og bevarer fuktighet som huden trenger. Du påfører et jevnt lag. Spesielt utsatte, tørre eller rynkede områder kan få en ekstra dose. Kremen kan brukes under make-up. For ekstra intensiv behandling, kan påføringen gjentas en eller to ganger med 10-15 minutters mellomrom. Du vil merke en umiddelbar effekt i huden. I tillegg vil du få en stadig forbedring av hudens kvalitet ved regelmessig bruk over tid.
 


– Skindiver-serien
– Caviar-serien

– Tilbake

Min handlekurv:
Totalt: 0


 
Kinesisk energi
Høstilbud! ÷20% prisavslag!


  10 miniflasker Pine Brand Ginseng Royal Jelly + 1boks Kang Yan
til tilbudspris,
KUN KR 178,-


1 boks Kang Yan + 10 miniflasker Panax Ginseng Extractum,
 KUN KR 196,-

Styrk kroppen
i høst med kinesisk, grønn te

Tilbudspriser! ÷20% avslag


3 pakker Qing Xiu
grønn te,
KUN KR 336,-3 pakker Mei Lis grønn te
KUN KR 197,-


3 pakker Luo Han Guo energidrikk av balsampæretre
KUN KR 146,-

TRIPPEL- tilbud på te!

 
 


 
 


  ARCON NORWAY AS Postboks 6, 4801 Arendal Telefon: 37 00 35 35 Telefax: 37 02 65 34 E-post: salg@arcon-norway.no