Hovedsiden
- Nyheter
- Arkiv

Om Arcon Norway AS
- Forhandlere
- Kontakt oss

  Produkter og tilbud
- Kjøpsbetingelser

  Kosmetikk
Overgangsalder
Hår- og hodebunn
Hårfjerning
Vanskelig hud
For muskler og ledd
Arcons kinesiske hage


   


Demp rynker med Caviar Refirming Cream + Emu Oil


 Caviar Refirming Cream + Emu Oil er et eksklusivt og effektivt naturprodukt med kaviar som gir huden et sunt og friskt utseende. Caviar Refirming Cream + Emu Oil strammer opp huden og demper rynker på brystet, halsen og rundt leppene.
 
Caviar Refirming Cream + Emu Oil har en unik sammensetning som gjør at du kan merke effekt uvanlig raskt. Du kan kjenne at huden strammes opp så snart virkestoffene trenger inn.
 
I tillegg til denne umiddelbare virkningen, vil du få stadig bedre resultater når du bruker produktene morgen og kveld over tid. På sikt kan rynker dempes, huden bli glattere og få et sunt og friskt utseende.
 
Slik virker Caviar Refirming Cream + Emu Oil
 
Caviar Refirming Cream er en eksklusiv krem som er sammensatt av et stort antall virkestoffer i en nøyaktig avstemt blanding for å gi best mulig effekt. Kremen er laget med Aloe vera i stedet for vann for å tilføre huden verdifull fuktighet. Kaviar er rik på proteiner, aminosyrer, nuklensyrer, fosforlipider, vitamin A, D, B1, B2, B6, samt sporstoffer. Disse stoffene fornyer huden og forsinker aldringsprosessen. Økologisk dyrket hvetekim virker oppstrammende på hudens hornlag og har rask effekt. Forsinker klare tegn på aldring (rynker).
 
En blanding av arnica, ginseng og rosmarin stimulerer blodsirkulasjonen i huden og stimulerer til ny hudvekst om huden er blitt uelastisk og har tapt spensten. Denne virkningen forsterkes av Awapuhi hawaisk hvit ingefær. Blandingen tilfører fuktighet, er svakt varmende og virker bakteriedrepende og antiinflammatorisk. Capuacusmør har en usedvanlig høy vannabsorberende evne og skaper nye brobindinger mellom vannmolekyler og fytosteroler i huden.
 
En nøye avstemt blanding av plantestoffer fra marietistel, løvefot, kjerringrokk, soya, hvete og reddik har en unik virkning på bindevev og bidrar til at huden ikke taper sin elastisitet. Meadowfoam øker hudens evne til å balansere fukt og lipider. Har samme pH-verdi som huden og er både vann- og lipidoppløselig. Derfor minsker den porenes størrelse i løpet av få dager. I tillegg til alle disse stoffene, består kremen av en rekke kostbare oljer, blant annet emu- og aprikosolje samt naturlig voks. Aromaen i kremen inneholder ingen av de 26 stoffene som klassifiseres som allergifremkallende av EU.
 
Slik bruker du Caviar Refirming Cream + Emu Oil
 
Smør et jevnt lag på halsen og brystet eller på rynkene rundt leppene. For å få enda bedre effekt, kan du påføre kremen i to omganger. Vent til første gangs påføring er trukket inn i huden. Brukes på ren, usminket hud og påføres altså før du legger på evnt sminke.
 
Intensiv nattbehandling
Rens eller vask huden der du ønsker å bruke Caviar Refirming Cream + Emu Oil. Påfør kremen en gang og gjenta behandlingen en eller to ganger. Dette gir en svært intensiv behandling mens du sover gjennom natten. Allerede når du legger deg ned og lukker øynene kan du føle at kremen trenger inn i huden og gir effekt.
 
Våre Caviarprodukter er utviklet og produsert av NaturFarm som har utviklet naturlige kosmetikkprodukter i mer enn 30 år
 


– Skindiver-serien
– Caviar-serien

– Tilbake

Min handlekurv:
Totalt: 0


 
Kinesisk energi
Høstilbud! ÷20% prisavslag!


  10 miniflasker Pine Brand Ginseng Royal Jelly + 1boks Kang Yan
til tilbudspris,
KUN KR 178,-


1 boks Kang Yan + 10 miniflasker Panax Ginseng Extractum,
 KUN KR 196,-

Styrk kroppen
i høst med kinesisk, grønn te

Tilbudspriser! ÷20% avslag


3 pakker Qing Xiu
grønn te,
KUN KR 336,-3 pakker Mei Lis grønn te
KUN KR 197,-


3 pakker Luo Han Guo energidrikk av balsampæretre
KUN KR 146,-

TRIPPEL- tilbud på te!

 
 


 
 


  ARCON NORWAY AS Postboks 6, 4801 Arendal Telefon: 37 00 35 35 Telefax: 37 02 65 34 E-post: salg@arcon-norway.no