Hovedsiden
- Nyheter
- Arkiv

Om Arcon Norway AS
- Forhandlere
- Kontakt oss

  Produkter og tilbud
- Kjøpsbetingelser

  Kosmetikk
Overgangsalder
Hår- og hodebunn
Hårfjerning
Vanskelig hud
For muskler og ledd
Arcons kinesiske hage


   


Caviar Eyegel Flash Serum


   Caviar Eyegel Flash Serum gir hurtig og effektiv hjelp mot poser og rynker i ansiktet, på halsen, rundt øynene og leppene
 
    * Strammer opp huden rundt øynene, leppene,
      øyelokkene, halsen og forebygger poser
      under øynene.
    * Du merker en behagelig, oppstrammende effekt
      nesten umiddelbart. Et naturprodukt uten like.
 
Carsten Nielsen i Naturfarm, grunnleggeren av Allison of Denmark, har utviklet naturlige kosmetikkprodukter i mer enn 30 år. Han har opparbeidet en unik kompetanse på dette området. Etter hvert som Carsten har fått flere og flere år på nakken, utvikler også hans fokus seg. Det siste han fattet interesse for er, ikke overraskende, dette med rynker. For hvem med noen ti-år både på baken og i ansiktet, har ikke merket at det ungdommelige bildet i passet og førerkortet får karakter av villedende reklame ettersom klokken tikker stadig videre?
 
For Carsten var utfordringen å finne sammenhengene mellom årsaker og virkninger – og så lete grundig i naturens verktøykasse. Han har lett og funnet i løpet av de siste par årene. Derfor kan Arcon Norway nå tilby deg et produkt som er spesielt formulert for å gi effektiv hjelp til den sensitive huden rundt øynene, leppene, øyelokkene, ellers i ansiktet og på halsen.
 
Hemmeligheten Carsten har funnet ligger i sammenhengen mellom hud og elektrisk lading. Med årene er det slik at huden blir sterkt negativt ladet. Det skaper rynker, poser og mørke ringer. Derfor har Carsten satt sammen ingredienser med sterk positiv lading – og utviklet Caviar Eyegel Flash Serum.
 
Caviar Eyegel Flash Serum virker hurtig, samtidig som den har langtidseffekt. Du merker en behagelig, oppstrammende effekt nesten umiddelbart. Caviar Eyegel Flash Serum er fremstilt på basis av unike ingredienser i kosmetisk sammenheng: Kaviar og spirende kjerner av økologisk hvete.
 
Når Eyegelen strykes på, får du en merkbar, umiddelbar effekt når det opprettes balanse mellom den positive og negative ladingen. Caviar Eyegel Flash Serum kan brukes som kur eller ved behov. Caviar Eyegel Flash Serum kan kjøpes i de fleste helsekostforretninger i landet eller direkte fra vår nettbutikk.
 
Erfaringer med Caviar Eyegel Flash Serum
Vi begynte å prøve Caviar Eyegel Flash Serum i god tid før produktet ble lansert i Norge, blant annet for å teste ut at produktet virkelig hadde både umiddelbar og langtidseffekt.
 
En av testpersonene, mann 58 år, prøvde Caviar Eyegel Flash Serum på den ene siden av ansiktet, under venstre øye, i 14 dager, den andre siden lot han være ubehandlet. Produktet viste seg svært virksomt. En rekke mennesker lurte på om han hadde fått en ”blåveis” på høyre side av ansiktet – så tydelig var forskjellen på huden som var behandlet og den som var ubehandlet.
 
Stramming i huden
Det er mange som føler at det strammer. Dette sier vi også i bruksanvisningen. Det SKAL stramme. Det er ikke selve Caviar Eyegelen som strammer, det er den prosessen som starter i huden som gir denne følelsen. Det er det som er effekten. Stramming i huden viser altså at produktet virker.
 
Tilbakemelding fra kunder
Mange tusen mennesker har prøvd Caviar Eyegel, mange er blitt faste brukere og tilbakemeldingene er gjennomgående svært positive. Vi får mange tilbakemeldinger på at den intensivbehandlingen som er beskrevet med påføring to ganger om kvelden med 15-20 minutters mellomrom og så la gelen virke over natten, gir raskt og godt resultat.
 
Huden under øyet er svært tynn og sensitiv. Det har vært noen ytterst få tilfeller av allergiske reaksjoner. For å være sikker på at dette ikke skjer bør du ta en dråpe fra ”Testerflasken” i butikken bak øret eller et annet sted som ikke er så synlig før kjøp .
 
Slik virker Caviar Eyegel Flash Serum
 
Caviar Eyegel Flash Serum virker raskt samtidig som den har langtidseffekt. Den løfter og strammer huden. I løpet av få minutter merker du virkningen i den sensitive huden i de aktuelle områdene. Som navnet sier er Caviar Eyegel Flash Serum fremstilt på basis av kaviar fordi den har et meget høyt innhold av vitamin A, D, B1, B2 og B6. Den andre hovedingrediensen er spirende kjerner av økologisk hvete hvor spiringen er stoppet den 7. dagen. Da er innholdet av biomolekyler (peptider), som kan danne hydrogenforbindelser med huden, på sitt høyeste.
 
I tillegg til de to grunnleggende, naturlige ingrediensene inngår aktive plantestoffer fra fennikkel, humle, kamille, sitronmelisse, misteltein, ryllik, kjerringrokk, soyakim, reddik mm. Disse stoffene gir elektrostatisk tiltrekning av bipolære molekyler og danner positive ladinger av proteiner som forbedrer huden og danner en beskyttende proteinhinne på huden.
 
Mens rynket hud er sterkt negativt ladet, er Caviar Eyegel Flash Serum positivt ladet. Når Eyegelen strykes på, får du derfor en merkbar, umiddelbar effekt når det opprettes balanse mellom den positive og negative ladingen.
 
Slik bruker du Caviar Eyegel Flash Serum
 
Ta en dråpe Caviar Eyegel Flash Serum på fingertuppen og stryk den på huden der du ønsker å fjerne poser eller rynker. Caviar Eyegel Flash Serum er spesielt laget for den sensitive huden rundt øynene og leppene, men kan også brukes på halsen.
 
For å få best mulig effekt, gjentar du behandlingen etter 15-20 minutter. Du kan bruke Caviar Eyegel Flash Serum flere ganger om dagen. I tillegg til den umiddelbare effekten, har Caviar Eyegel Flash Serum en varig langtidseffekt og vil gi deg et mer ungdommelig og avslappet utseende. Unngå å få Caviar Eyegel Flash Serum i selve øyet.
 
Intensiv natt-behandling
Rens eller vask områdene hvor Caviar Eyegel Flash Serum skal virke. Påfør geleen to ganger før du legger deg. Dette gir en meget intensiv behandling mens du sover
 
Slik lader Caviar Eyegel Flash Serum huden positivt:Til venstre ser du hvordan rynket hud er negativt ladet. Legg merke til hvordan minusene ligger hulter til bulter. Du stryker så på Eyegel. I midten ser du den med positiv lading (plusstegn).
 Til høyre ser du at plussene i Eyegelen har rettet minusene ut (de ligger på linje), huden er strammet opp.
 
Aktive ingredienser i Caviar Eyegel Flash Serum
KAVIAR
Rik på proteiner, aminosyrer (spesielt glycin, lysin, hispedin, arginin og aspargin), nuklensyrer, fosforlipider, vitamin A, D, B1, B2, B6, samt sporstoffer.
 VIRKNING: Regenerering av hud og meget effektiv mot hudens aldring.
 
ØKOLOGISK HVETEKIM, (MEGET HØYT INNHOLD):
Økologisk dyrket hvetekim som har fått lov til å spire i 7 døgn, til forutbestemt kvalitet. På denne måten vil ingen aktive stoffer gå tapt. Har en molekylvekt som gir hurtig inntrengende virkning.
VIRKNING: En oppløftende stramming i hudens hornlag ved at det dannes en ytre film som har nesten øyeblikkelig virkning, gir et avslappet øyeutseende.
Her ser man økologiske hvetekimspirer og hvor effektive de er den 7. dagen.
 
AWAPUHI HAWAISK HVIT INGEFÆR:
Innholdstoffene:
Eterisk olje med zingi, berene og bibasoler, samt zingberon, linanol, borneol,
coronariner, oloresiner, gingeoler, shogaoler, zingaron, gerania, proteiner og vitamin A+B.
VIRKNING: Sirkulasjonsfremmende karutvidende, svakt varmende, baketericid, samt anti-inflammatorisk.
 
EN FORNYET, OPPSTRAMMENDE VIRKNING :
Marietistel, Løvefot (Marik&aringpe) , Kjerringrokk, Soyakim, Hvete, Redikk.
VIRKNING: Denne blandingen er nøye avstemt etter utallig forsøk på grunn av plantenes unike virkning på hudens bindevev, og har derfor de faktorer som skal til for at huden ikke mister sin ønskede elastisitet.
 
EN BLANDING SOM BEROLIGER HUDEN:
Kamille, Humle, Sitronmelisse, Misteltein, Fennikel, Ryllik.
VIRKNING: Denne blandingen er avstemt slik at den virker beroligende og meget effektiv på huden.
 
HYDROLYSERT RICE BRAN PROTEIN:
Etter noen ukers bruk minskes de sorte ringene rundt øynene, fordi den gir en meget god sirkulasjon i huden.
 
SOPPGELE:
En gele fremstilt av sopp.
VIRKNING: Gir produktet en gelekonsistens som gjør at produktet blir lett å påføre.
 
ALOE VERA:
Fuktighetsgivende.
 


– Skindiver-serien
– Caviar-serien

– Tilbake

Min handlekurv:
Totalt: 0


 
Kinesisk energi
Høstilbud! ÷20% prisavslag!


  10 miniflasker Pine Brand Ginseng Royal Jelly + 1boks Kang Yan
til tilbudspris,
KUN KR 178,-


1 boks Kang Yan + 10 miniflasker Panax Ginseng Extractum,
 KUN KR 196,-

Styrk kroppen
i høst med kinesisk, grønn te

Tilbudspriser! ÷20% avslag


3 pakker Qing Xiu
grønn te,
KUN KR 336,-3 pakker Mei Lis grønn te
KUN KR 197,-


3 pakker Luo Han Guo energidrikk av balsampæretre
KUN KR 146,-

TRIPPEL- tilbud på te!

 
 


 
 


  ARCON NORWAY AS Postboks 6, 4801 Arendal Telefon: 37 00 35 35 Telefax: 37 02 65 34 E-post: salg@arcon-norway.no