Tema

Zona vekker oppsikt


De siste ukene har flere svenske aviser skrevet om Zona, forskningen som ligger bak og om forskjellige former for vanskelig hud som kan få god hjelp av denne kremen. Les mer…Min handlekurv

Totalt: 0


Ekstra energi
på tilbud!


Kjøp 3 pk Ginseng Royal Jelly – betal for 2.
Nå kun kr 232,-
Nok til én måneds forbruk. Ta en styrkende kur nå når dagene blir mørkere og kaldere. Les mer om den velgjørende Ginseng Royal Jelly i Arcons kinesiske hage

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!


3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-


Velvære for kvinner rundt 50

 
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!

Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Caviar-serien

Caviar til hverdags
Det er en jungel der ute. Og der inne – i alle butikkene som selger hudpleieprodukter. Vi vil jo så gjerne tro på dem alle sammen. Selv om vi innerst inne vet at mot alderen kjemper selv vi kvinner forgjeves. Årene kommer – stadig flere av dem. Sånn er det bare. Spørsmålet er hvor tydelig de må synes?
 
Må vi elske rynkene rundt munnvikene og må huden miste sin friskhet? Nei, sier vi og jakter videre. Det gjør vi rett i. Det hele er enkelt. Hud trenger fuktighet, hud trenger hjelp til fornyelse og hud trenger å stimuleres til å danne nytt bindevev. Det er dette som skal til for at huden skal bevare spenst, for å forfriske seg, for stadig å være ny – og å føles ny. Ikke overraskende er det naturen som eier hemmelighetene.

Vitenskapen avslører stadig flere av naturstoffenes egenskaper. Derfor vet vi at substanser som arnica, ginseng og rosmarin stimulerer til ny hudvekst. Vi vet at cauacusmør har en høy vannabsorberende evne og skaper nye brobinbindinger mellom vannmolekyler og fytosteroler i huden. Disse stoffene og langt over 20 andre nyttige ingredienser var alt produktutviklerne trengte for å lage vår Caviar-serie. Den består av tre unike produkter som forsinker hudens aldringsprosess og gir ny glød. Kvinner som har prøvd produktene fant det de lette etter og avsluttet jakten i triumf.

Og rynket kanskje pannen, mens de lurte på hvor rynkene ble av?
 
Vitenskapelig testet på voksen hud
Alle tester av våre Caviarprodukter er gjort med frivillige forsøkspersoner, kvinner i alderen 45-50 år. De vitenskapelige målingene av Caviarproduktene viser blant annet følgende resultater:
 
  Caviar Eyegel Flash Serum er effektiv mot rynker rundt øynene
Etter 6 ukers bruk gav Caviar Eyegel Flash Serum hele 37% reduksjon av rynker rundt øynene sammenliknet med placebo.

I likhet med all annen øyekosmetikk, brukes også denne gelen rundt øynene. En dråpe eller to klappes inn i huden der det finnes poser, rynker eller sorte ringer. Normalt kommer en merkbar effekt umiddelbart – og resultatet blir så stadig bedre over tid. Man bør unngå å få gel i øynene.
 
 


Caviar Refirming Cream + Emu Oil beriker huden raskt
Studien viser en økning i hudens fuktighet på 15% etter bare 5 dagers bruk. Kremen gir en foryngende og oppstrammende effekt. Den forbedrer hudens elastisitet og demper rynker og alderslinjer.
 
 Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein øker hudens elastisitet med 60% på 5 dager!
Denne kremen gir rask effekt. Etter bare en ukes bruk av Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein (blå caviar) viser målinger en meget signifikant økning av hydroksyprolininnhold i fibroblast overvannsvæsken (38% dag 5 og 42% dag 7). Hudens elastisitet økte med hele 60% på 5 dager! 
 Skindiver-serien
Caviar-serien
Caviar Eyegel Flash Serum
Demp rynker med Caviar Refirming Cream + Emu Oil
Silke for huden – Caviar Fibroactiv Cream + Silkprotein

<< Tilbake