Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Skindiver-serien


Kilda Skindiver ansiktskremer:
Fornyer huden din, demper rynker og forsinker aldring 

Kilda Skindiver et et helt nytt konsept for daglig ansiktspleie som har trippel effekt. Den sørger for raskere hudfornyelse. Den demper rynker. Den tilfører huden kollagen, næring og fukt.
 
Helt ny kunnskap fra norske forskingsmiljøer har gjort det mulig å utvikle kremer som har de virkningene alle hittil bare har drømt om. Du får synlige resultater etter kort tid. Kremene støtter naturlige prosesser både på hudens overflate og i dybden.
 
De unike substansene og prosessene er beskyttet av patenter, og de finnes bare i de tre kremene i serien Kilda Skindiver.

For bestilling, klikk her
 
Kilda Skindiver Everyday Care – TESTVINNEREN
Kilda Skindiver Everyday Care var en klar testvinner da Norsk Ukeblads publiserte  en stor test av ansiktskremer med naturlige substanser i  slutten av oktober 2006. Bladet skriver: "Testens dyreste krem stikker av med seieren. Flott at den trekker så raskt inn og at den gir en god og ren følelse med fuktighet som varer. En duftfavoritt. Huden ser bra ut. Kremen virker dessuten svært drøy." Kremen får karakteren: Super! og er den eneste som får 6 hjerter!
 
De to patenterte oppdagelsene Zonase og Smids forsterker to viktige, naturlige prosesser. Døde hudceller som egentlig er uønsket fordi de demper hudens glød og ikke har noen nyttefunksjon, brytes ned raskt, skånsomt og forsvinner. Denne enzymatiske behandlingen fører til at huden fornyer seg raskere. Det er enzymet Zonase som gir kremen denne unike egenskapen. Du merker det ved at hudfargen din synes sunnere og friskere.

Det marine kollagenet Smids gjør det mulig for Kilda Skindiver å bevare hudens fuktighet, tilføre ny fuktighet og føre næringsrikt, marint kollagen ned i huden. Huden din blir fastere og den naturlige aldringsprosessen går saktere. Rynker motvirkes og dempes. Antioksidanter og vitaminer, kombinert med fysisk solfaktor (faktor 4) bidrar også til å beskytte huden mot uønsket påvirkning fra sol, temperatursvingninger, usunt inneklima og forurenset luft. Uansett hvilken hudtype du har, kan du bruke Kilda Skindiver Everyday Care. Kremen påføres om morgenen før eventuell sminke og om kvelden etter at make-up er fjernet. Den inneholder ikke parabener.

For bestilling, klikk her

Kilda Skindiver Extra Care
Kilda Skindiver Extra Care gir huden ekstra fuktighet og beskyttelses når det er nødvendig.
 
Kilda Skindiver Extra Care er beriket med Omega-6 for å forhindre uttørring av huden og beskytte mot smårynker som skyldes at huden blir for tørr (dehydreringslinjer). Også denne kremen inneholder Zonase og Smids. Zonase gir enzymatisk, skånsom behandling av huden og døde hudceller brytes raskt ned og forsvinner. Huden fornyer ser raskere og får et yngre og friskere utseende. Smids bevarer og tilfører fuktighet og næringsrikt, marint kollagen. Huden blir fastere og rynker motvirkes og dempes. Antioksidanter, vitaminer og fysisk solfilter (faktor 4) hjelper til med å beskytte huden.
 
Kilda Skindiver Extra Care er spesielt fordelaktig for tørr hud og/eller voksen hud. Kremen påføres morgen og kveld, etter fjerning av eventuell make-up. I tørre vintermåneder, sterkt solskinn eller andre værforhold som betyr en ekstra belastning for huden, vil alle typer hud ha godt av å bli behandlet med en slik ekstra pleiende krem. Kremen kan også brukes som nattkrem ved siden av Kilda Skindiver Everyday Care. Kremen inneholder ikke parabener.

For bestilling, klikk her
 
Kilda Skindiver Eye Cream
Det fine øyekonturområdet har behov for ekstra beskyttelse og pleie. Kilda Skindiver Eye Cream hjelper til å gi huden rundt øynene næring og fylde, for å få den til å se best mulig ut.
 
Smids er en patentert oppdagelse innen bioteknologi som innebærer at du gir huden din en helt ny behandling mot aldringstegn. Teknologien gjør det mulig å tilføre fuktighet og næringsrikt marint kollagen ned i huden. Fine linjer forsvinner og huden får næring. Øyeområdet ser friskere ut fordi det får mer fylde. Huden blir fastere og aldringsprosessen går saktere. Motvirker og demper rynker. Den milde kremen sikrer en optimal fuktighetsbalanse, ettersom den både tilfører og binder fuktighet til huden. Kilda Skindiver Eye Cream absorberes hurtig og etterlater en glattende effekt på øyekonturene.
 
Antioksidantene og vitaminene i Kilda Skindiver Eye Cream beskytter og gir næring til huden. Denne kremen inneholder ikke Zonase, fordi hudområdet rundt øynene har et litt annet behov enn de øvrige ansiktsområdene. Kilda Skindiver Eye Cream kan også benyttes daglig, både morgen og/eller kveld. Påfør kremen forsiktig med fingertuppen. Kremen er fremstilt uten parabener og parfyme.

For bestilling, klikk her
 
 


Slik virker Skindiver

Skindiver-serien
Slik virker Skindiver
Caviar-serien

<< Tilbake