Hovedsiden
- Nyheter
- Arkiv

Om Arcon Norway AS
- Forhandlere
- Kontakt oss

  Produkter og tilbud
- Kjøpsbetingelser

  Kosmetikk
Overgangsalder
Hår- og hodebunn
Hårfjerning
Vanskelig hud
For muskler og ledd
Arcons kinesiske hage


   


Menn og hårproblemer – dokumentasjon


Gode råd og nyttige produkter for menn som har problemer med hårtap
Få, om noen, menn ser frem mot dagen håret faller av, vikene blir høye og ”månen” er et faktum. Undersøkelser viser at flertallet blant menn rammes av hormonelt håravfall. For enkelte starter det allerede i 20 års alderen.

Svært mange plages av at håret forsvinner. Gjennom årene er det slått utallige humoristiske poenger på deres bekostning. De føler at de ser eldre ut enn det de virkelig er. De har problemer med å finne en ”stil” som passer.

Mange prøver å skjule at håret på issen blir tynt. Jo tidligere hårtapet setter inn, desto mer plagsomt er det gjerne. Om mannen selv kunne velge, ville han nok helst beholdt hårmanken sin. Og nå kan han det – og få tilbake håret som er blitt borte!


Finsk undersøkelse dokumenterer mulighetene

En undersøkelse som er gjennomført i Finland, viser at det er mulig å stoppe håravfallet og få frem ny hårvekst. Visste du for eksempel at de fleste menn ikke lenger må bruke dårlige eller dyre tricks som ”hentehår”, tupéer eller transplantasjoner for å skjule hårtapet sitt?

4 av 5 får hårveksten tilbake



Undersøkelsen i Finland er en såkalt ”dobbel blindtest”. Resultatene ble lagt frem for pressen i de skandinaviske land. Den er gjort blant personer, både kvinner og menn som lider av håravfall. Resultatene viser at hele 4 av 5 fikk ny hårvekst i løpet av 6 måneder. Blant disse var det menn som hadde hatt ”måne” i opptil 40 år.

Det er liv under blanke isser
Mange tror at både hår og hårrøtter dør ut etter hvert som håret faller av. Undersøkelsen i Finland viser at det ikke stemmer. Håravfall skyldes ofte at hårene slutter å vokse og løsner fordi håranleggene som ligger tett i tett under hodebunnen ikke lenger får den næringen de trenger for å vokse ut.
Sett fra utsiden virker hodebunnen død og håpløs. Slik er det ikke. I virkeligheten er det bare snakk om å få hårets næringssystem i balanse igjen. Til det trengs hjelp. Den hjelpen som skal til kommer fra Arcon Hårkur for menn (Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000) – med to naturlige vitaminpreparater som du får i helsekostforretninger over hele landet og hos enkelte frisører.
Ernæring og livsstil er blant årsakene til hårtap. Arcon har utviklet en effektiv kur, basert på naturlige næringsstoffer som er viktige for hårets sunnhet og vekst. Produktene kan redusere eller stanse unormalt håravfall og effektivt hjelpe deg til å få tilbake naturlig hårvekst. Også kvinner som sliter med hårtap kan få effektiv hjelp av denn kuren.


Så enkelt er det å bruke Arcon Hårkur for menn

Arcon Biospray 3000 skal sprayes inn i munnen og holdes under tungen i 20 sekunder før du svelger. Dette gjøres to ganger daglig – morgen og kveld. Om morgenen tar du en kapsel Arcon-Tisane. Du bør ta disse vitaminene i minimum 6 måneder. Normalt vil du merke forandring etter ca 3-4 måneder, men enkelte trenger lengre tid for å oppnå resultater. Noen få vil også trenge økt dosering av Arcon Biospray 3000. Først begynner håret å gro bedre og får ny spenst og fylde. Hos dem som har lite eller intet hår, kommer det først dun (babyhår) som etter hvert utvikler seg til vanlig hår.






Når du bestemmer deg for at du vil ha håret tilbake, og starter en Arcon-kur, er det viktig at du er litt tålmodig. Prossessen som fører til at du mister hår, må først stoppes. Deretter må håret få tid til å begynne å vokse igjen. Fra naturens side har håret fått en ganske lav ”fartsgrense”. Normalt vokser håret ditt ca 1 mm i uken. Det blir 4 mm pr måned, omlag 2,5 cm på 6 måneder og ca 5 cm på et år.

De første, nye hårene som kommer frem er gjerne dunhår. Det skyldes at næringsopptaket er begrenset den første tiden. Etter hvert som du fortsetter kuren og tilførselen av næring til hårsekkene blir stadig større, utvikler hvert enkelt hårstrå seg bedre, og håret som kommer frem på hodet blir kraftigere og sterkere. Etter hvert blir hårveksten tettere og tettere over stadig større deler av hodet.


Hvilke resultater kan du forvente med Arcon Hårkur for menn
og hvor langt tid tar det?


Fra den store testen i Finland har vi bilder som kan vise deg hva andre har oppnådd med Arcon Hårkur for menn.

Person A

Da testen startet hadde han nesten ikke hårvekst igjen på issen. Håret blir tynnere og tynnere også bak på hodet., slik at hele issen etterhvert nok vil bli bar om han ikke gjør noe for å stoppe hårtapet. Men denne personen valgte å bli med på Arcon-kuren.
Klikk på bildene for å se større versjon.

Etter 6 måneders hårkur tok vi nye bilder av A:
Du ser tydelig at han nå har fått mer hår over det meste av issen.
Hårkanten bak på hodet har begynt å flytte seg oppover mot toppen av hodet igjen. Samtidig er håret foran i ferd med å møtes ettersom veksten er kommet i gang igjen fra begge sider. Nye dunhår utvikler seg over stadig større deler at det som tidligere var en blank isse.
Hårveksten tetter seg til over hele det området som var i ferd med å bli bart.


Person B
Da B ble fotografert ved testens start hadde han er markert, voksende ”måne”. Han lot håret vokse og det gikk lang tid mellom hvert besøk hos frisøren.
Dermed kunne han nok dekke noe av den blanke issen med hår, men det stoppet ikke hårtapet.
Person B er her fotografert etter 12 måneder.

Han er nyfrisert og du ser at nytt ”dunhår” nå vokser over størstedelen av den ”månen” han tidligere prøvde å dekke med ekstra langt hår.
I løpet av noen måneder kan han regne med at dunhårene tar til seg enda mer næring og utvikler seg til kraftigere hår slik at den bare issen igjen har en tett og fin hårvekst.


Person C

Før han begynner å bruke Arcon-produktene er håret svært tynt med begynnende måne rundt hvirvelen på toppen av hodet. Du ser videre at håret er i ferd med å bli svært tynt fremover på hodet.
Klikk på bildene for å se større versjon.

Etter 6 måneders kur har C oppnådd svært gode resultater.
Han har fått nytt, tett hår over det meste av hodet. Bare i en liten sirkel rundt hvirvelen er håret fortsatt litt tynt.
Om kort tid vil han ha fullverdig hårvekst over hele hodet om han fortsetter Arcon-kuren.


Person A, person B og C har i 6 (12) måneder brukt Arcon Hårkur for menn (Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000) som deltagere i en stor undersøkelse. Hos alle er hårtapet stoppet opp og nytt, sunt hår er begynt å vokse frem. Bildene viser at såvel håravfall og tilvekst med bruk at Arcon Hårkur for menn er individuelt betinget.

Det som er felles for disse og de fleste andre deltagerne i testen, er at de har oppnådd god resultater med Arcon-produktene.

Alle oppnådde positive resultater etter ett år!

Dokumentasjon
Dokumentasjonen av Arcon-produktenes effekt, blir stadig mer omfattende. En 6 måneders oppfølgingsundersøkelse av den opprinnelige testen, viser at samtlige deltagere har fått kraftigere hår og/eller økt hårvekst!

30 personer fra den opprinnelige, dobbelte blindtesten er nå fulgt gjennom ytterligere seks måneder. Av disse var 27 med i den endelige evalueringen. Skalaen som ble brukt gikk fra ÷1/0 (ingen bedring) til 3 (meget godt). Denne delen av testen viser at alle deltagerne har fått godt utbytte av å fortsette behandlingen med Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000 i 6 måneder. Dermed har alle disse brukt hårkuren i ett år. Hos alle deltagerne kunne det registreres positiv utvikling i hårets tilstand eller i hårveksten. Gjennomsnittlig score lå på 1,5.

Resultatene fra undersøkelsen bekrefter at tålmodighet og utholdenhet er viktig. Dette har vi alltid fremholdt for våre kunder. I den prosessen som startes med Arcon-produktene skal først hårtapet stoppes. Så skal nytt hår få tid til å utvikle seg og vokse ut. Det er selvsagt positivt for oss alle å se at samtlige brukere oppnådde positive resultater etter ytterligere 6 måneders bruk.
Ingen endring 0 personer 0%
Kraftigere hår 8 personer 30%
Liten økning 3 personer 11%
Moderat økning 7 personer 26%
Relativt god økning 3 personer 11%
God økning 2 personer 7%
Svært god økning 4 personer 15%

Av deltagerne i denne delen av undersøkelsen var 12 deltagere i alderen 31-40, 6 i alderen 41-50 og 6 fra 51 til 60 år.

Annikki Hagros-Koski, som har vært ansvarlig for gjennomføringen, sier at alle de som var med i oppfølgingsperioden hadde forskjellige vansker med hodebunnen som påvirker hårveksten. 70-80% av alle som plages med håravfall har slike. Normalt bør selvsagt også disse løses. Da vil tilveksten bli enda bedre. Men slik behandling var ikke med i forutsetningene for denne undersøkelsen – her var det virkningen av Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000 alene som skulle dokumenteres. På bakgrunn av dette er resultatene for Arcon produktene meget bra, sier Hagros-Koski.


Får håret tilbake
De fleste kjenner panikken når de første tegnene til måne viser seg. Gode råd er dyre – svinedyre til og med.

Hentesveisen er riktignok gratis, men helt ut. Transplantasjon er mer akseptabelt, men kostbart – og heller ikke tupeen er blitt allemannseie. Skalpereduksjon er effektivt, men virker noe drastisk.

Så hva med pillene og kremene som tilbys desperate menn? VG har gransket tre varianter på markedet – og ble positivt overrasket.


Resultater Arcon Tisane/Arcon Biospray (Arcon Hårkur for menn)
88% mellom 20-35 år fikk synbart mer hår etter 6 måneder
86,7% mellom 36-50 år fikk synbart mer hår etter 6 måneder
68,8% mellom 51-70år fikk synbart mer hår etter 6 måneder

Produkt 2
Gjennomsnittlig gjenvekst 63,9% etter 12 måneder

Produkt 3
30% av forsøkspersonene fikk tydlig, synlig og ny hårvekst etter 4-12 måneder.
Ytterligere 30% fikk ny hårvekst, men i mindre grad.
Hvis behandlingen avbrytes, vil de oppnådde resultatene forsvinne igjen etter tre-fire måneder.

Resymé av Arcon testen gjennomført i Helsinki 2000.
Arcon World Wide Ltd. startet vinteren 2000 en dobbel blindtest i Finland. Annikki Hagros-Koski, Bachelor of Natural Science, var ansvarlig for gjennomføringen. Hagros-Koski er en av verdens fremste spesialister på hårproblemer. Hun har utgitt flere bøker om dette og også skrevet en lærebok om løsningen på flere hårproblemer. Boken er utgitt på Universitetsforlaget i Helsinki.
Hagros-Koskis viten om hår og hårproblemer blir stadig mer anerkjent internasjonalt. Hun driver Hårakademin, et privat, uavhengig hårforskningsinstitutt.
Hagros-Koski har altså en solid bakgrunn for å lede undersøkelsen for Arcon World Wide Ltd.
Dr. med. og dermatolog Risto Oksman og dr. med. Riitta Meri, spesialist i gynekologi og hormonelle forstyrrelser , har hatt ansvaret for å kvalitetssikre testen.
Gjennom annonser i en avis i Helsinki fikk man kontakt med folk som hadde problemer med håravfall. Ca. 1.000 personer meldte seg og 400 ble innkalt til intervju og håranalyser. Blant disse ble så 87 menn og 13 kvinner valgt ut.

Ved testens start ble deltagerne både fotografert og videofilmet. De skallede områdene ble målt.

Kandidatene ble delt inn i to grupper, gruppe 2 og 3. Den ene gruppen fikk placeboprodukter (produkter uten aktivt virkende substanser) til 6 måneders forbruk. Den andre fikk Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000. Etter 6 mnd. ble deltagerne kalt inn til nye foto-/video opptak og undersøkelser. Produktene var nøyaktig like av utseende og ingen av dem som var involvert i studien visste hva som var hva.


Undersøkelsen gav følgende resultat:

Brukerne av produktene i gruppe 2 hadde gjennomgående fått mer hår. Brukerne i gruppe 3 var i hovedsak i samme situasjon som ved testens start.
Etter at testen var gjennomført som planlagt og alle deltagerne var kontrollert, fikk man tilsendt informasjon om hvilke produkter som var placebo og hvilke som var Arcon-produkter. Gruppe 2 hadde fått de originale Arcon produktene, gruppe 3 placebo.
Konklusjonen er:
Mer enn 8 av 10 av personene i gruppe 2 har med regelmessig bruk av Arcon produktene fått kraftigere hår, fyldigere hår og økt tilvekst av hår. Dette gjelder alle aldersgrupper.

Når man deler deltagerne inn etter alder, ser man følgende:
20-35 år: Effekt 88,2%
36-50 år: Effekt 86,7%
51-70 år: Effekt 68,8%
Det har i alle tider eksistert en uskreven lov som sier at har du hatt hårtap i mer enn et par år så kan du ikke få nytt hår tilbake. Denne testen viser at denne loven nå bør omskrives! Arcon-produktene gir effekt uavhengig av hvor lenge hårtapet/hårproblemene har vart. Selv i gruppen som har hatt hårtap i 16-40 år var virkningen 80%.
Stefan:
”Tusen takk for de topp produktene. Etter 3 mnd har det blitt en del fjon. Så nå er det bare å fortsette. Jeg synes dette virker mer lovende enn ”…..” fra apoteket. Med vennlig hilsen ..”

Jan:
”Jeg har brukt Arcon Hårkur for menn (Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000) i 6 mnd. Og jeg har fått tilbake en del hår og vil prøve en 3 mnd kur til. Forøvrig er håret blitt fyldigere. Jeg er en mann på over 60 år og har grått hår. Det nye håret som kommer er mørkeblondt – slik farve jeg hadde for 10-15 år siden. På forhånd takk”

”Lorentz”
”Er drøyt 50 år nå, men begynte å miste hår allerede da jeg var 20. Etter seks måneders kur virker kransen fyldigere og atskillig mer vital. I tillegg begynner det store skallete arealet på toppen å krympe. Mot alle odds titter beskjedene dun fram på en bekymret, rynkete isse! Dette er bortimot et mirakel.”

Siri:

"Når jeg sto i dusjen kunne jeg kjenne mitt lange hår gli nedover ryggen. Det var ikke noe hyggelig syn å se sluket hver gang jeghadde vasket håret. Etter ca. 3 ukers bruk av Arcon-Tisane hadde jeg ikke håravfall lengre, håret fikk også mye mer liv og fylde. Dette produktet kan jeg anbefale alle som er plaget med håravfall."
 


– Mer om hårproblemer
– Hårprodukter

– Tilbake

Min handlekurv:
Totalt: 0


 
Kinesisk energi
Høstilbud! ÷20% prisavslag!


  10 miniflasker Pine Brand Ginseng Royal Jelly + 1boks Kang Yan
til tilbudspris,
KUN KR 178,-


1 boks Kang Yan + 10 miniflasker Panax Ginseng Extractum,
 KUN KR 196,-

Styrk kroppen
i høst med kinesisk, grønn te

Tilbudspriser! ÷20% avslag


3 pakker Qing Xiu
grønn te,
KUN KR 336,-



3 pakker Mei Lis grønn te
KUN KR 197,-


3 pakker Luo Han Guo energidrikk av balsampæretre
KUN KR 146,-

TRIPPEL- tilbud på te!

 
 






 
 


  ARCON NORWAY AS Postboks 6, 4801 Arendal Telefon: 37 00 35 35 Telefax: 37 02 65 34 E-post: salg@arcon-norway.no