Hovedsiden
- Nyheter
- Arkiv

Om Arcon Norway AS
- Forhandlere
- Kontakt oss

  Produkter og tilbud
- Kjøpsbetingelser

  Kosmetikk
Overgangsalder
Hår- og hodebunn
Hårfjerning
Vanskelig hud
For muskler og ledd
Arcons kinesiske hage


   


Oversikt over Arcons hårprodukter


 
Produkter som gir næring til hårveksten

Arcon-Tisane  
Arcon Biospray 3000  
Arcon Hårkur for menn

Produkter for pleie av hodebunnen
Arcon Hodebunnsrens
Arcon Hårtinktur spray

Produkter for god hårpleie
Arcon Soft Shampo

Produkter som gir næring til hårveksten

Arcon-Tisane

Arcon-Tisane er et vitamintilskudd som er spesielt innrettet mot hårets behov, først og fremst hos kvinner. Produktet har vært i handelen i Norge fra 1996. (Menn bør bruke Arcon Hårkur for menn). Arcon-Tisane hårvitaminkapsler er et effektivt kosttilskudd mot håravfall. Arcon-Tisane har hjulpet utallige mennesker i flere land med å få tilbake sin naturlige hårvekst. Helt fra 1988 har Arcon-Tisane vært på markedet i Tyskland, hvor disse vitaminikapslene blir distribuert gjennom apotek og frisørsalonger.

Arcon-Tisane inneholder flytende ekstrakt av kaldpresset frø fra bukkehornskløver og er beriket med håraktive vitaminer – uunnværelige for hårets sunnhet og vekst. Hver kapsel inneholder 260 mg flytende ekstrakt av bukkehornskløver. Vår vanlige hverdagsmat inneholder ikke disse stoffene i tilstrekkelige mengder. Arcon-Tisane har derfor en sammensetning som gjør det til et enestående og effektivt produkt. Regelmessig forsyning av næringsstoffer begynner med de nødvendige vitaminer. Kroppen kan ikke selv produsere vitaminene, disse må inntas via kosten i tilstrekkelige mengder. Det er vitenskapelig bevist at B vitaminkomplekset – som B2, B6, folat, kalsiumpantohenat og nikotinsyreamid er meget viktige for en sunn hud og et sunt hår. Arcon-Tisane inneholder ingen konserveringsmidler eller fargestoffer. Arcon-Tisane er patentbeskyttet.

Slik virker Arcon-Tisane
Ta én kapsel om dagen, velg selv når. En kombinasjon av verdifulle vitaminer og konsentrert ekstrakter av bukkehornsfrø supplerer kroppen med viktige næringsstoffer. En kapsel om dagen dekker behovet.  Normalt vil du merke en forandring etter ca. 3-4 mnd, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater. Har det imidlertid ikke skjedd noe som helst etter 6 mnd, så ta kontakt med oss, kanskje vi kan hjelpe deg videre. Er du en av de mange som merker resultater ved bruk av Arcon-Tisane, så vil først håret begynne å gro bedre og du får en helt annen spenst og fylde i håret. Har du lite eller intet hår vil det først komme en masse dun/”babyhår”, som så utvikler seg til vanlig hår. Denne prosessen kan for enkelte ta litt tid, så det gjelder å være tålmodig. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang og nye områder blir dekket av hår bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon slutter du. Vi vil imidlertid anbefale å ta en 3 mnds. kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret! Dette burde alle gjøre!

Arcon-Tisane påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder. Arcon-Tisane og Arcon Biospray 3000 er de to produktene som sammen utgjør den effektive Arcon Hårkur for menn.

Arcon Biospray 3000®
Arcon Biospray 3000 har vært på markedet siden 1997. Systematiske studier ved Hårakademiet i Finland under ledelse av en av verdens fremste hårforskere, Annikki Hagros-Koski, har vist at 83 av 100 deltagere har fått ny hårvekst etter 6 måneder. Det som var en begynnende ”måne” hos et par av deltagere, er igjen helt dekket av nytt, friskt hår. I studien ble Arcon Biospray 3000 brukt i kombinasjon med Arcon-Tisane (Arcon Hårkur for menn). Arcon Biospray 3000 gir naturlig reduksjon eller nøytralisering av DHT-effekten. Arcon Biospray 3000 inneholder blant annet soyaekstrakt i flytende form. At ekstraktet er flytende er svært viktig for tilgjengelighet og opptak i kroppen – og dermed også for effekten. For en bruker som ønsker effekt er det altså svært viktig at kuren er basert på et produkt i flytende form med høy kvalitet på råvarene.

Arcon Biospray 3000 bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner.


Arcon Hårkur for menn

Arcon Hårkur for menn er satt sammen for å stoppe håravfall og få i gang ny hårvekst. Hårkuren består av to typer vitamintilskudd: Arcon-Tisane hårvitaminkapsler og Arcon Biospray 3000 vitaminspray.

Arcon Biospray 3000 skal sprayes inn i munnen og holdes under tungen i 20 sekunder før du svelger. Normalt skal sprayen brukes to ganger daglig – morgen og kveld. Om morgenen tar du i tillegg en kapsel Arcon-Tisane. Kuren bør gå over en periode på minimum 6 måneder. Arcon-Tisane inneholder en kombinasjon av verdifulle vitaminer og konsentrerte ekstrakter av bukkehornsfrø som forsyner kroppen med viktige næringsstoffer. Ved bruk av Arcon Hårkur for menn vil håret begynne å gro bedre. Har du lite eller intet hår vil det først komme dun/”babyhår”, som så utvikler seg til vanlig hår. Denne prossessen tar litt tid, så det gjelder å være tålmodig. Arcon Hårkur for menn påvirker bare hårveksten på hodet, ikke andre steder. 4 av 5 kan forvente gode resultater ved bruk av denne hårkuren.

Produkter for pleie av hodebunnen

Arcon Hodebunnsrens

7 av 10 som plages av hårtap, har også hodebunnsproblemer. Erfaringene fra våre studier viser at hårveksten gjenopprettes raskere dersom også hodebunnsproblemene løses. Dette er bakgrunnen for at vi har utviklet Arcon Hodebunnsrens. Produktet kan brukes av både kvinner og menn. Hårforskeren Annikki Hagros-Koski sier det slik: ”Håravfall og skallethet kommer sjelden alene. Hos svært mange finnes også andre problemer, blant annet er det viktig at hodebunnen er sunn og frisk og kan ”puste”. Mange vet ikke at det lett samles talg og svette ved hårsekkens åpning. Dette bygger seg opp til en slags ”propp” som vanlig shampo ikke klarer å fjerne. Arcon Hodebunnsrens er laget for å løse dette problemet. I begynnelsen skal man bruke Arcon Hodebunnsrens ved hver eneste hårvask. Deretter er det tilstrekkelig å bruke Hodebunnsrens 1-2 ganger i måneden, litt avhengig av hvor mye man svetter i hodebunnen. Vi som forsker på hår ved Hårakademiet i Helsinki anbefaler Arcon-produktene til folk som har problemer med håravfall. Vi har sett at disse produktene fungerer, de er til å stole på og lette å bruke.”

Arcon Hodebunnsrens masseres grundig inn i hodebunnen (i tørt hår). Deretter lar du den virke i ca 10 minutter før den vaskes ut med Arcon shampo. For å oppnå best mulig effekt kan du la Arcon Hodebunnsrens virke natten over og vaske den ut om morgenen. Arcon Hodebunnsrens løser opp fett i hårsekken og fjerner døde hudceller fra hodebunnen. Brukes i kombinasjon med Arcon-Tisane eller Arcon Biospray 3000 og Arcon Hårkur for menn for å få i gang ny hårvekst/bedre hårkvalitet.

 


Arcon Hårtinktur spray

Arcon Hårtinktur spray bør brukes sammen med Arcon-Tisane ved håroppbygging.

Den brukes dersom man har lite eller ikke noe hår – ellers ikke. Hårtinkturen gir næring til hodebunnen, dette er spesielt viktig når man skal prøve å få mer hår på en blank isse.


Produkter for god hårpeie


Arcon Soft Shampo


Arcon Soft Shampo er en del av den kontinuerlige innsatsen for å få hårveksten tilbake. Shampoen vår har hudvennlig pH-verdi, den er klinisk testet og er mild mot hodebunnen. Den er egnet for alle hårtyper. Med Arcon Soft Shampo gis håret en perfekt pleie som har gjenoppbyggende virkning med konsentrerte ekstrakter som gjør Arcon-produktene så unike. Lar du shampoen virke 3-4 minutter før den skylles ut, vil den stimulere blodsirkulasjonen i hodebunnen. Mange vasker håret for ofte. Holder du hodebunnen ren og sunn og unngår hodebunnsproblemer, unngår du at håret blir så fort fett og føles urent. Svært mange kan med fordel bruke Arcon Hodebunnsrens for å få bort urenheter og smuss i hodebunn og hårsekkenes åpninger. Ideelt sett bør håret ikke vaskes oftere enn hver 3. dag.


 
 

Slik ble Arcon-Tisane oppdaget:
Den forunderlige historien om malermester Mai
– Mer om hårproblemer
– Hårprodukter

– Tilbake

Min handlekurv:
Totalt: 0


 
Kinesisk energi
Høstilbud! ÷20% prisavslag!


  10 miniflasker Pine Brand Ginseng Royal Jelly + 1boks Kang Yan
til tilbudspris,
KUN KR 178,-


1 boks Kang Yan + 10 miniflasker Panax Ginseng Extractum,
 KUN KR 196,-

Styrk kroppen
i høst med kinesisk, grønn te

Tilbudspriser! ÷20% avslag


3 pakker Qing Xiu
grønn te,
KUN KR 336,-3 pakker Mei Lis grønn te
KUN KR 197,-


3 pakker Luo Han Guo energidrikk av balsampæretre
KUN KR 146,-

TRIPPEL- tilbud på te!

 
 


 
 


  ARCON NORWAY AS Postboks 6, 4801 Arendal Telefon: 37 00 35 35 Telefax: 37 02 65 34 E-post: salg@arcon-norway.no