Tema

Zona vekker oppsikt


De siste ukene har flere svenske aviser skrevet om Zona, forskningen som ligger bak og om forskjellige former for vanskelig hud som kan få god hjelp av denne kremen. Les mer…Min handlekurv

Totalt: 0


Ekstra energi
på tilbud!


Kjøp 3 pk Ginseng Royal Jelly – betal for 2.
Nå kun kr 232,-
Nok til én måneds forbruk. Ta en styrkende kur nå når dagene blir mørkere og kaldere. Les mer om den velgjørende Ginseng Royal Jelly i Arcons kinesiske hage

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!


3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-


Velvære for kvinner rundt 50

 
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!

Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Kjøpsbetingelser

Du kjøper trygt og har 14 dagers angrerett når du handler i Arcons Nettbutikk


Rask ekspedisjon av din bestilling
Det er trygt å handle i Arcons nettbutikk. Bestiller du på hverdager, ekspederes din ordre neste dag. Bestiller du i helg eller på helligdager, sender vi varene første påfølgende virkedag. Betaler du på forskudd fra nettbanken din, sender vi varene fraktfritt (kontonr. 6318.05.26198).  Ellers kan du betale med kort (VISA/MasterCard) eller få varene sendt i oppkrav.

OBS! Vedr. oppkravssendinger

Velger du å få varene sendt i oppkrav, tilkommer Postens porto og oppkravsgebyr som for tiden er kr 100,-. Du sparer derfor mye om du betaler med kort eller på forskudd.

Dine rettigheter som kunde hos oss
Etter angrerettloven kan du gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager atter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskreven måte. Fristen løper uansett ut seneste 3 måneder etter at varen er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt.

Melding om bruk av angreretten må gis til Arcon Norway as innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Du kan bruke et skjema som ligger ved forsendelsen. Fristen ansees overholdt dersom meldingen er avsendt innen fristens utløp, og du bør sørge for at dette kan dokumenteres.

Oppgjør og returkostnader ved bruk av angreretten

Hvis du benytter deg av angreretten, skal du ha tilbake det du har betalt (alle kostnader som faktisk er belastet deg, herunder porto, ekspedisjonsgebyr og postoppkravsgebyr), og selgeren skal ha tilbake varen. Siden avtalen er inngått ved internettsalg, sier reglene at du som kjøper må bære returkostnadene selv med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.

Andre opplysninger

Du mister ikke angreretten ved å åpne en forsendelse, så lenge varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Angrerettloven griper ikke inn i rettigheter du har etter bl.a kjøpsloven hvis det skulle oppstå mangler eller forsinkelser. Dersom du beholder varen, kan du på visse vilkår kreve prisavslag, omlevering (ny vare), erstatning eller heve kjøpet (få pengene tilbake). Du må da reklamere innen rimelig tid etter at du oppdaget feilen/mangelen. Har du spørsmål om angrerettloven, kjøpsloven eller andre regler som angår deg som forbruker, kan du kontakte Forbrukerrådet i ditt hjemfylke.
 Kjøpsbetingelser
Forside webshop

<< Tilbake