Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Arcons kinesiske hage

Innhold på denne siden:
 
Velkommen til Arcons kinesiske hage!
Arcon Norway as importerer og distribuerer en rekke teer og kosttilskudd som er i bruk i tradisjonell kinesisk medisin (TKM) i Norge. Vi har samlet disse kvalitetsproduktene i "Arcons kinesiske hage" hvor du finner en rekke spennende produkter: Urter, teer og ginsengekstrakter – både flytende og i tablettform.
 
Hagen vår er drevet frem av en naturmedisiner med utdannelse fra Kina. Det er hun som har sørget for å ta disse produktene til landet vårt og gjøre dem kjent. Hennes kontaktnett til kinesiske leverandører, faglige kunnskaper og kompetanse på dette omfattende feltet står til vår disposisjon. Dette gir trygghet.
 
På disse sidene presenterer vi hele hagen. Sammen med beskrivelsen av hvert enkelt produkt, finner du en kort orientering om hvordan produktet er brukt og brukes i tradisjonell, kinesisk folkemedisin. Dette gir deg spennende innblikk i en annen tradisjon og tenkning enn det du møter i Vesten. Vi gjør utrykkelig oppmerksom på at vår skolemedisin ikke finner at de virkninger man snakker om i kinesisk folkemedisin er dokumentert i henhold til de vitenskapelige krav som stilles hos oss.
 
For mange er likefullt disse produktene kjærkomne innslag i et bevisst kosthold med fokus på forebygging og en sunn livsstil.
 
 
Qing Xiu grønn te – den slanke linjeI Kina drikker man mye te, mer enn vi drikker kaffe. Og det finnes mange undersøkelser om teers positive virkning. Det lages teer for fordøyelse, avmagringsteer, teer som skal motvirke høyt blodtrykk, motvirke for høyt kolesterol og liknende.
 
Qing Xiu kan plasseres i en ”fellesklasse”, men drikkes kanskje mest for sin slankende effekt, men den kan også drikkes som en vanlig måltidste. Drikker du den for fordøyelsen eller ved slanking, bør du drikke en kopp ca 1⁄2 time etter hvert måltid, minst 4 ganger om dagen. 1 pose rekker til 2-4 kopper, bruk gjerne en kanne og la den trekke 5-10 minutter.
 
 
 
Mei Lis grønn te – god for hjertet


Mei Lis grønn te gir velvære og drikkes av mange for hjertets skyld. Kinesisk grønn te er kjent over hele verden og har lange tradisjoner i Kina. Det spesielle med grønn te er et høyt innhold av antioksydanter. Den er gjenstand for forskning flere steder i verden – også her i Norge. Man ønsker å finne ut om denne teen kan ha gunstige effekter på den generelle helsetilstanden og i forhold til hjerte-/karsykdom.
 
Mei Lis grønn te er av svært høy kvalitet og har en god aroma. Det forskes også på dens evne til å minske innhold av fett og kolesterol i blodet, dens evne til å forebygger opphoping av fett og at den kan øke utskillelsen av fett med avføringen. I kinesisk tradisjon brukes teen fordi den motvirker infeksjoner i mage og tarm. Normaliserer tarmens funksjon og væskebalansen. Hjelper fordøyelsen og motvirker tretthet. Motvirker dårlig ånde og virker positivt på huden, motvirker også acne. Mei Lis grønn te er godt for hjertet og dets problemer. Ypperlig ved fastekurer. Mei Lis grønn te er smaksatt med jasminblomst. 1 pose til 0,5-1 liter vann trekkes i 3-5 minutter.
 
For bestilling, klikk her

Luo Han Guo energi-teLuo Han Guo er en høyt skattet spesialitet fra Guilin, Gunangxi, med en over 200 år gammel historie bak seg. Fordi Luo Han Guo innholder en høy andel naturlig glukose er den brukt i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) mot betennelser og for sin slimløsende og forkjølelseshemmende effekt.
 
Arcons Luo Han Guo er laget med vår tids moderne teknologi av essensen fra høykvalitets Luo Han Guo (Balsampæretre). I tillegg til å være svært god på smak er den lett å absorbere for kroppens indre organer. Luo Han Guo passer både til kvinner og menn, unge og gamle. Ved langtids bruk viser erfaringer fra TKM at den kan virke gunstig på leveren, styrkende på humøret, den stimulerer energien og motvirker munntørrhet. Luo Han Guo er også velkjent for sin ”avkjølende” egenskap. Den kan også brukes som smakstilsetning i ”styrkedrikker” (supper) eller løses opp i vann og drikkes som en søt te. Luo Han Guo er lett å tilberede (røres ut i vann) og lett å ta med seg (praktiske terninger). 1 terning røres ut i 1-2 dl kokende vann.
 
Historien bak Luo Han Guo
En mer enn 200 år gammel historie forteller om en asmatisk bonde i Syd Kina som skulle ut i skogen for å finne ved. I sin ivrige leting etter tørre trær, vandret han så langt og så lenge at han til slutt gikk seg vill. Naturlig nok ble han sulten etter hvert og da fikk han øye på et tre som han aldri hadde sett før. Dette treet hadde frukter som han bare måtte smake på. Han spiste og spiste, ble god og mett og kreftene vendte sakte, men sikkert tilbake. Han plukket med seg mange av disse livgivende fruktene og fant omsider veien hjem. Fruktene han hadde plukket brukte han som niste underveis, og han fortsatte å spise dem etter hjemkomsten. Historien forteller videre at bonden ble kvitt sin plagsomme astma etter en tid.
 
1 terning til 1 kopp (2 dl) varmt vann for å gi energi eller til ”snufsete” dager. Kan også brukes som søtningsmiddel til urtete, grønn te, supper og liknende. Fin å ha med på tur. Barn liker denne smaken! Inneholder fruktkjøtt fra balsampæretre som er rikt på glukose.
 
 
Panax Ginseng Pine Brand
Ekte vare, førsteklasses kvalitet, laget av 6 år gamle røtter fra rød ginseng.

    
 
Hele roten brukes og i motsetning til hva som skjer med europeiske ginsengprodukter tas ingen emner fra ginsengen bort. Panax Ginseng Pine Brand kalles derfor et totalekstrakt med den naturlige helheten og balansen vel ivaretatt i tråd med tenkingen i TKM, hvor balanse og helhet er grunnleggende. Panax Ginseng Pine Brand virker derfor annerledes enn den bearbeidede patentginsengen du f.eks kan finne i dagligvarebutikken eller på apoteket. For siden Panax Ginseng er et totalekstrakt gir den mer energi om dagen, samtidig som du lettere finner ro om natten. I tradisjonell kinesisk medisin brukes ginseng av både menn og kvinner for å gi næring til ”vitalenergien”. Ginseng bør ikke brukes samtidig med legemidlet Marevan.

Klikk her for bestilling
 
Royal Jelly Ginseng – bidronninggele med ginseng.

Fra gamle tider ble både ginseng og bidronninggele brukt som allment styrkende midler. Dette er et produkt med meget høy kvalitet og har også blitt belønnet med utmerkelsen ”beste kvalitetsprodukt” av den kinesiske hær. Svært god virkning i forhold til dårlig appetitt, søvnproblemer, bygger opp immunforsvaret, god for ”kvinneplager” og er en skikkelig energibombe. Royal Jelly Ginseng fås som ekstraktum (flytende). En god drikk som forlenger livet, hevder kineserne. Tradisjonell kinesisk medisin sier at Ginseng Royal Jelly vil fremme hjernens kapasitet ved regelmessig bruk. Royal Jelly bør ikke brukes sammen med legemidlet Marevan.
 
 
Den originale Kang Yan – en skikkelig Sinnatagg
På kinesisk er Kang Yan betegnelsen for en tablett med ekstrakt fra planten Andrographis paniculata. Direkte oversatt vil det bety ”motstå betennelse” og det er det tradisjonelle kinesiske leger bruker den som, eller som kineserne sier: – Kang Yan bekjemper ”ond ild som skyldes angrep utenifra”. Den er en av Kinas mest brukte urter ved forkjølelser og problemer med nese, hals og urinveier. Hver tablett av Arcons Kang Yan inneholder 200 mg ekstrakt (tilsvarer 1-1,3 g fersk urt). Kan brukes akutt, ved kroniske lidelser eller forebyggende.
 
 Emei smerteplaster

 
Smerteplaster er en gammel tradisjon i Kina. Emei plaster er satt inn med ulike eteriske emner og ekstrakter fra planteriket. Disse ekstraktene kan øke blodsirkulasjonen lokalt og på den måten motvirke stagnasjon og blokkering av energi. Derved motvirkes ubehag og stivhet i muskulatur og sener.
 
Plasteret kan brukes ved ubehag i ledd, muskelverk, forstuvninger, forstrekninger og lignende. Plasteret er ikke testet ut på barn og gravide.
 
Emei plaster inneholder:
Extractum evodia compositus – kjent i tradisjonell kinesisk medisin for & lindre smerter; hodepine, magesmerter, menstruasjonssmerter.
 
Menthol crystal – her sier tradisjonell kinesisk medisin at den letter migrene, nervesmerter, den virker avkjølende og krampeløsende.
 
Wintergreen oil – kjent for å avhjelpe smerter i muskler og ledd. Inneholder methylsalisylat som kan dempe ubehag.
 
Camphor – tradisjonell kinesisk medisin forteller at den er smertelindrende og kløestillende.
 
Boreolum – ved utvortes bruk sies det at den virker smertestillende fordi den ”bedøver” nervesystemet lokalt på huden.
 
Angelica – her blir den brukt for å øke blodsirkulasjonen i musklene, dermed får de øvrige ingrediensene bedre effekt.
 
Slik brukes plasteret:
Fest et plaster over stedet der ubehaget føles sterkest. På små kroppsflater (nakke, håndledd etc) kan plasteret klippes i mindre biter. Fest plasteret på ren hud. Virkning pr. plaster er 24 timer. Brukes ved behov. En følelse av varme eller ”prikking” i huden er normalt, samt en viss rødhet i hudområdet. Er plasteret vanskelig å fjerne så kan det være lurt å ta det bort i dusjen. Når du har åpnet pakningen bør du lukke godt igjen og oppbevare plastrene tørt og ikke for varmt.
 
1 pakke innholder 5 store plaster, str. 10 x 7 cm.
 
 
 
Magepastiller er sure magers beste venn.


Magepastiller er basert på kalsiumkarbonat som har nøytraliserende effekt på overskudd av magesyre og kan også lindre halsbrann. Mange mennesker i vår stressede tidsalder har problemer med ”sure oppstøt” og liknende som skyldes for mye magesyre.
 
Magepastiller kan tas ved behov eller som daglig tilskudd etter måltid. 1 tablett 3 ganger daglig eller ved behov. Suges eller tygges, smaker godt. HURTIGVIRKENDE!
 


<< Tilbake