Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


For muskler og ledd

ENDELIG ET MIDDEL FOR MUSKLER OG LEDD

CMO++ er et spennende produkt for muskler og ledd. I ukebladet Hjemmet nr. 40 ble dette produktet omtalt i en lengre artikkel.

Lurer du på noe omkring CMO++ er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefonen, pr. brev eller pr. mail, vi skal svare så godt vi kan. Du kan også henvende deg til din nærmeste helsekostbutikk, de har et kompendium om CMO++ inne. Det gir nyttig informasjon, veileding, råd og tips. Du kan også ta kontakt med oss i Arcon, så sender vi deg kompendiet.


STUDIE FORETATT I NORGE

Dr. Bjørn Øverbye i Arendal har foretatt en undersøkelse med CMO++™ på noen av sine pasienter. Han konkluderer sin rapport med at produktet har effekt. Foruten dette opplevde også pasientene en allmenn bedring i helhetstilstanden, de følte seg mer opplagt, mindre trette og de opplevde et økt velvære. Dr. Øverbye mener at denne allmenne oppkvikkende effekten er parallell til reduksjon i smerter og hevelser.

Øverbye sier videre at CMO++™ fortjener å bli utprøvd på pasienter, enten som tillegg til skolemedisinen eller som en selvstendig terapi når skolemedisinen ikke har effekt.

Har du spørsmål må du gjerne kontakte oss.

For bestilling, gå til nettbutikken ved å klikke her


<< Tilbake