Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Godt for vanskelig hud

Hudkremer genialt skap av moder natur!

Z Skin Repair er en hudpleieserie med det patenterte enzymet Zonase.
Zonase er et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper for alle hudtyper. Spesielt effektivt mot sår, tørr og irritert hud.
De tidligere produktenes suksess og etterspørsel har ført til utviklingen av seks ulike produkter. Alle med en nøye balansert sammensetning av Zonase, vitaminer, mineraler og oljer for hvert enkelt bruksområde, enzymaktiviteten er forbedret for å hjelpe spesielt vanskelig hud. Inneholder ikke parabener, parfyme eller fargestoff.
Enzymet Zonase ble nærmest tilfeldig oppdaget av forskere ved Universitetet i Bergen. De la merke til at kvinnene ved oppdrettsanlegg for laks hadde uvanlig glatte og myke hender – til tross for at de arbeidet i kaldt vann hele dagen. Det virket som om huden reparerte seg selv, selv mange med vanskelig hud ble bedre. Forskerne fant et enzym i lakseeggene som bryter ned skallet ved klekking, uten å skade embryoet. Enzymet fikk navnet Zonase. På vår hud bryter Zonase ned døde celler og henter frem ny, frisk hud. En skånsom og aktiv prosess, genialt skap av moder natur.

Z Skin Repair er en serie som består av 6 produkter:
Z Skin Repair Extra Intensive Cream mot virkelig vanskelig, sprukken, tørr og irritert hud, inneholder mineralolje som legger seg som en beskyttende hinne over huden.
Z Skin Repair Kids Sensitive Cream tilpasset barns følsomme hud og voksne med ekstra følsom hud, basert på planteoljer og det marine kollagenet Smids som gjør at kremen trenger ned i huden og tilfører fuktighet, samtidig som den forsterker hudens fuktighetsbarriere.
Z Skin Repair Shampoo en fuktighetsbevarende shampo for hår og hodebunn, shampoen er tilsatt kamille, salvie, rosmarin, melisse og humle, godt for hår og vanskelig hodebunn.
Z Skin Repair Scalp Lotion Spray for tørr og sår hodebunn kan være årsak til flass og livløst hår, denne sprayen inneholder effektive virkestoffer som demper irritasjon og kløe i hodebunnen. Skal virke over natten.
Z Skin Repair Hand & Nail Cream brukes til tørre hender og sprukne neglebånd som er to av våre vanligste hudvansker, kremen virker myk og pleiende med en diskret duft av sitron og lime fra eteriske oljer.
Z Skin Repair Lip Balm, den miste tuben og den største nyheten i serien for deg med såre og sprukne lepper. Virker forebyggende og pleiende, virker i overflaten og i dybden.

Z Skin Repair er et klokt valg når du vil gjøre noe godt for huden din.
Z Skin Repair får du kjøpt i alle landets helsekostbutikker, hos Vita, Banda og i enkelte apotek.

Les mer her: info fra den norsk ambassaden i Helsingfors

Her finner du Z Skin Repair i nettbutikken vår

Klikk her for å lese mer om det verdenspatenterte enzymet Zonase

Lytt til P4s innslag om Z Skin Repair (daværende Zona)- du starter lyden like under bildene av programlederne.

Z Skin Repair™ og Zonase
Z Skin Repair Shampoo
Z Skin Repair Extra Intensive Cream
Z Skin Repair Kids Sensitive Cream
Z Skin Repair Hand & Nail Cream
Z Skin Repair Lip Balm
Z Skin Repair Scalp Lotion Spray

<< Tilbake