Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Hårfjerning

 
Vet du at du kan stoppe all uønsket hårvekst i ansiktet og på kroppen?
Ønsker du å bli kvitt sjenerende hårvekst på kroppen er du i godt selskap. 92% av alle kvinner (og også mange menn) mellom 15 og 65 år bruker ulike hjelpemidler for å bli kvitt uønsket hårvekst – det handler om den viktige opplevelsen av velvære og estetikk.
 
For svært mange ligger det mye lidelse bak skjønnheten: Sart hud som reagerer på kjemiske stoffer, på barberskum eller barberbladenes skarpe egger, svie, kløe og ubehag i flere dager etter behandling, samt inngrodde hår som rett og slett ikke lar seg fjerne.
 
Hvis du vil, kan du snart glemme både høvler, hårfjerningskremer, pinsetter og gjenstridig gjenvekst. Løsningen heter ganske enkelt Hårstopp. En myk og lett kosmetisk krem som kan brukes av kvinner og menn overalt på kroppen og som stopper hårene i å gro.
 
Veksten stopper ikke over natten, du følger et enkelt behandlingsprogram som strekker seg fra 14 dager og opp til et halvt år. Men så kan du også si farvel til hårete legger, sjenerende ansiktshår, uestetiske bikinilinjer eller annen, uønsket hårvekst!
Hårstopp er en mild og skånsom krem som tas raskt opp slik at huden ikke føles fettet, men holder seg frisk, elastisk og myk. Hårstopp er klinisk testet og de aktive ingrediensene er verdenspatentert. Hårstopp finnes i to varianter – én til kroppen og én for ansiktet. Denne siste varianten kan også brukes på spesielt sart hud.

Og, ikke minst viktig, Hårstopp inneholder ingen kjemikalier og det er ingen rapporter om hudirritasjoner eller andre allergiske reaksjoner fra brukerne!
 
 

Slik får du best effekt
Verdt å vite om hår
Enkel behandling

<< Tilbake