Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Naturlig ansiktspleie

Deilig kosmetikk med god effekt – og helt fri for parabener

Naturfarms Caviar-serie og Kilda Skindiver er de utvalgte kosmetikkproduktene Arcon distribuerer og markedsfører i Norge. Endelig er det mulig å få tak i gode ansiktskremer basert på naturlige råvarer – og helt fri for parabener. Du finner disse unike produktene i helsekostforretninger og hos VITA. Om du ikke har slike butikker i nærheten, kan du bestille fra vår nettbutikk.

Caviarserien fra Naturfarm består av to nærende kremer og et serum som demper poser og rynker samt mørke ringer under øynene.

Les mer om Caviarserien fra Naturfarm her
Klikk her for å bestille

Kilda Skindiver er nylig lansert med tre ansiktskremer – en dagkrem, en ekstra nærende krem for tørr hud samt en krem som er spesielt satt sammen for å nære den sensitive huden omkring øynene.

Les mer om Kilda Skindiver her
Klikk her for å gå til Arcons nettbutikk

Kunsten å lage kosmetikk uten parabener
Mens enkelte substanser som brukes i kosmetikk er ønsket og attraktive, er det andre som ikke ønskes velkommen av brukerne. Parabener er blant de substansene mange er skeptiske til – og derfor er den kosmetikken vi tilbyr uten slike stoffer.

Parabener tilsettes svært mye kosmetikk i dag. Det gjøres for å konservere. Mye kosmetikk oppbevares i et fuktig og varmt miljø på baderom, og uten konserveringsmidler vil det danne seg mugg eller bli bakterivekst kort tid etter at forseglingen på pakningene brytes. Parabener er billige og effektive i denne sammenhengen – og er en lettvint løsning.

Parabener, i første rekke metylparaben (MP) og propylparaben (EP), er eksempel på substanser som brukes til konservering. En dansk undersøkelse fra 1995 viste at 98% av de 215 undersøkte kosmetikkproduktene inneholdt metylparaben.

Det ble for noen år siden gjort forsøk som indikerte at parabener kunne virke inn på kroppens østrogenreseptorer. Da dette ble kjent, var det selvsagt mange som reagerte.  Og svært mange forbrukere vil for all del unngå kremer som inneholder parabener, selv om bruken vurderes som helsemessig forsvarlig av myndighetene.

Å lage kosmetikk uten parabener stiller store krav til dem som utvikler produktene siden det gir spesielle utfordringer i forhold til å finne andre, aksepterte konserveringsmidler som passer det aktuelle produktet eller å lage kremen etter en selvkonserverende resept.

En rekke mindre produsenter startet produksjon av krem og kosmetikk basert på naturlige ingredienser utover på 1990-tallet, men det finnes svært mange produkter på markedet med parabener. Kjøper du kosmetikk fra Arcon, trenger du ikke være i tvil: All kosmetikk vi tilbyr, er laget med selvkonserverende resepter, dvs at de har en sammensetning med naturlige ingredienser som gir produktene like god holdbarhet som andre.

Skindiver-serien
Caviar-serien

<< Tilbake