Min handlekurv

Totalt: 0


Tilbud!
Arcon-Tisane x 3!
 
Nok til en 3 måneders vitaminkur for håret, 
Kr. 913,-
spar kr 101,-

Kjøp her

Nye produkter mot tynt hår:

Introduksjons- tilbud!

 
3 flasker Olinol Prescription® No. 302 Serum,
KUN KR 1255,-
Kjøp her 

 

Olinol Prescription® No. 302 Serum +
No. 301 Shampoo
,
KUN KR 650,-
Kjøp her


Velvære for kvinner rundt 50

  
3×60 kapsler Tofupill – nok til 3 måneders bruk.
Nå kun kr 945,-. Du sparer kr 105,-!
Kjøp her
 

Ny pakning!

Arcon Hårkur på tilbud!
 
Arcon Hårkur for menn – nok til 3 måneders kur.
Nå kun kr 1.498,-. Du sparer kr 166,-!
Kjøp her

Bransjerådet

Arcon Norway er medlem av Bransjerådet for Naturmidler og søker gjennom denne organisasjonen å arbeide til beste for sunne forhold i helsekostbransjen, og å skape tillit til våre produkter og virksomhet.


Hovedsiden

 
Velkommen til Arcon Norways nettsider og nettbutikk

På nettsidene våre finner du omtale og informasjon om unike og effektive produkter som vi distribuerer og markedsfører i Norge. Dette stoffet finner du ved å velge fra menyen TEMA til venstre.

De fleste av våre produkter får du kjøpt i helsekostforretninger, hos VITA og i Banda-kjeden. En oppdatert oversikt over forhandlere finner du her.

Hvis du ikke får tak i de produktene du trenger lokalt, kan du enkelt og trygt bestille fra vår nettbutikk. I nettbutikken vår finner du også en rekke spesialtilbud som du kan slå til på og betale med kort.

Aktuelle artikler og omtaler av våre produkter, finner du her


Arcon Norway er medlem av organisasjonen
Bransjerådet for Naturmidler (BRN).

Gjennom denne organisasjonen arbeider vi til beste for sunne forhold i helsekostbransjen og for å skape tillit til våre produkter og virksomhet.

Har du spørsmål, står vi selvsagt til tjeneste. Ta gjerne kontakt.
 
 

Prøv den nye serien – Z Skin Repair!

Nå er det Z Skin Repair som gjelder for deg som ønsker å finne noe som kan hjelpe mot vanskelig hud. Kanskje har du prøvd produktene i serien under et annet navn tidligere, men nå er den på markedet med nytt navn og nytt pakningsdesign – og ekstra god effekt – takket være enzymkvaliteten Zonase X.
Normaltubene innholder nå 50 ml krem, 66% mer enn før, men prisen er bare justert med en brøkdel.
Benytt anledningen til å prøve Z Skin Repair Kids Sensitive Cream til kr 129,- eller Z Skin Repair Shampoo for kr 99,-. Legg også merke til økonomituben med Z Skin Repair Extra Intensive Cream som inneholder 250 ml og dermed er svært drøy i bruk – også for deg som må bruke den over store deler av kroppen! Klikk på lenken under og prøv de unike produktene i vår nye Z Skin Repair-serie:

Du finner alle produktene og de nye prisene i vår nettbutikk


Nyhet fra Arcon Norway:
Hudkremer genialt skap av moder natur


Z Skin Repair er en hudpleieserie med det patenterte enzymet Zonase X.
Zonase X er et enzym med veldokumenterte, pleiende og reparerende egenskaper for alle hudtyper. Spesielt effektivt mot sår, tørr og irritert hud.
De tidligere produktenes suksess og etterspørsel har ført til at vi har utviklet seks ulike produkter. Alle med en nøye balansert sammensetning av Zonase, vitaminer, mineraler og oljer for hvert enkelt bruksområde, enzymaktiviteten er forbedret for å hjelpe spesielt vanskelig hud. Inneholder ikke parabener, parfyme eller fargestoff.
Les mer

Styrker immunforsvaret:

Urtemax – hurtigvirkende kur ved forkjølelsessymptomer
Arcon Norway har nå overtatt ansvaret for markedsføring og distribusjon av Urtemax i Norge. Produktet, som kan virke styrkende på immunforsvaret, har allerede vært noen tid på markedet, og det har mange fornøyde brukere. Urtemax er utviklet og fremstilt i Norge av norske urter. Utviklingen har tatt 20 år og det er ikke rapportert om bivirkninger, til tross for at det er brukt av svært mange forskjellige mennesker. Du får kjøpt Urtemax i en lang rekke helsekostforretninger over hele landet og også i vår nettbutikk.

Den drøye sprayflasken rekker til 10-12 behandlinger. En to dagers behandling koster bare et par-tre tiere. Nå får du dessuten en svært gunstig tilbudspris om du bestiller 3 sprayflasker på en gang.

Nytt, effektivt produkt:

Olinol Prescription® kan gi rask hjelp til deg som er blitt tynn i håret. Arcon Norway as introduserer Olinol Prescription® i Norge. Olinol Prescription® er to produkter som gir effektiv hjelp til menn og kvinner som synes håret begynner å bli tynt eller som ønsker seg kraftigere og sterkere hår.

Etter at produktene er lansert med stor suksess og gode resultater for brukere i Danmark, har vi valgt å ta dette produktet inn i vårt sortiment.
Du kan kjøpe Olinol Prescription® i vår nettbutikk. Les mer herKilda Skindiver:
Årets skjønnhetsvinner 2007!

Både svenske FEMINA og Norsk Ukeblad har gitt vår deilige ansiktskrem, Kilda Skindiver, de beste karakterer.

Da FEMINA oppsummerte året 2007, ble Kilda Skindiver utropt til "Årets skjønnhetsvinner 2007" som "Hudproffen"! Kremen gir fukt, næring og vitaminer og setter fart i cellefornyelsen. Da bladet testet Skindiver skrev de bl.a: Vi synes: Ikke bare er den deilig å smøre inn, rynkene ble virkelig mindre synlige og glansen finere.

Kilda Skindiver ble testvinner i Norsk Ukeblad ved lanseringen allerede høsten 2006. Ønsker du en ansiktskrem som gjør virkelig godt og gir godfølelse, må du absolutt prøve Kilda Skindiver.

Klikk her for å bestille denne unike kremen 

Ny, oppdatert pakningsdesign:

Arcon hårprodukter har fått "nytt ansikt" 
Nå distribuerer vi Arcon-Tisane, Arcon Hårkur for menn og et par andre produkter i Arcon-serien i nye pakninger. I tillegg til forandringer i design, må også pakningstekster og produktinformasjonen til enhver tid stemme med regler og forskrifter. Tiden var nå inne til å gjøre litt mer enn bare småjusteringer, men innholdet er det samme, gode og effektive som før. Produktene er godt mottatt både i helsekostbutikkene og blant kundene våre.

Du kan kjøpe Arcon-Tisane, Arcon Hårkur for menn og de øvrige kvalitetsproduktene i Arcon-serien i vår nettbutikk.

 
Z Skin Repair vekker oppsikt:
Svenske journalister imponert over Z Skin Repair (lansert som Zona). Flere svenske aviser har skrevet om produktet, forskningen som ligger bak og om forskjellige former for vanskelig hud som kan få god hjelp av denne kremen. Her har du lenker til tre interessante artikler:

Kim Persson
Thea, 9 år
Per Sigurd Hoel

Du kan kjøpe Z Skin Repair i vår nettbutikk.

Z Skin Repair gir resultater:
Viktig artikkel i "Hjemmet" nr 3/2007
                                   
I ukebladet Hjemmet nr 3/2007 forteller en mor om de gode erfaringene hun har med bruk av Z Skin Repair Extra Intensive Cream (tidligere Zona Extra). Hun fikk høre om produktet av sin fastlege og har prøvd kremen både på egen hud og på sin sønn. Bladet kom ut 15. januar 2007 og artikkelen byr på  erfaringer mange som sliter med vanskelig hud kan ha glede og nytte av å lese.

Du kan kjøpe Z Skin Repair i vår nettbutikk.


Tidligere saker
Tidligere saker

<< Tilbake