Hovedsiden
  Skindiver
  Kinesisk hage
  Hårproblemer
  Muskler og ledd
  Skallebank
  Overgangsalder
  Rynker
  Hårstopp  
   
  Om Arcon
  Kontakt oss
Bestilling
  Nyhetsarkiv
  Forhandlere


Arcons kinesiske hage:

Luo Han Guo energi-te

Luo Han Guo er en høyt skattet spesialitet fra Guilin, Gunangxi, med en over 200 år gammel historie bak seg. Fordi Luo Han Guo innholder en høy andel naturlig glukose er den brukt i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) mot betennelser og for sin slimløsende og forkjølelseshemmende effekt.

Arcons Luo Han Guo er laget med vår tids moderne teknologi av essensen fra høykvalitets Luo Han Guo (Balsampæretre). I tillegg til å være svært god på smak er den lett å absorbere for kroppens indre organer. Luo Han Guo passer både til kvinner og menn, unge og gamle. Ved langtids bruk viser erfaringer fra TKM at den kan virke gunstig på leveren, styrkende på humøret, den stimulerer energien og motvirker munntørrhet. Luo Han Guo er også velkjent for sin ”avkjølende” egenskap. Den kan også brukes som smakstilsetning i ”styrkedrikker” (supper) eller løses opp i vann og drikkes som en søt te. Luo Han Guo er lett å tilberede (røres ut i vann) og lett å ta med seg (praktiske terninger). 1 terning røres ut i 1-2 dl kokende vann.
Historien bak Luo Han Guo

En mer enn 200 år gammel historie forteller om en asmatisk bonde i Syd Kina som skulle ut i skogen for å finne ved. I sin ivrige leting etter tørre trær, vandret han så langt og så lenge at han til slutt gikk seg vill. Naturlig nok ble han sulten etter hvert og da fikk han øye på et tre som han aldri hadde sett før. Dette treet hadde frukter som han bare måtte smake på. Han spiste og spiste, ble god og mett og kreftene vendte sakte, men sikkert tilbake. Han plukket med seg mange av disse livgivende fruktene og fant omsider veien hjem. Fruktene han hadde plukket brukte han som niste underveis, og han fortsatte å spise dem etter hjemkomsten. Historien forteller videre at bonden ble kvitt sin plagsomme astma etter en tid.

1 terning til 1 kopp (2 dl) varmt vann for å gi energi eller til ”snufsete” dager. Kan også brukes som søtningsmiddel til urtete, grønn te, supper og liknende. Fin å ha med på tur. Barn liker denne smaken! Inneholder fruktkjøtt fra balsampæretre som er rikt på glukose.


2005 LO HAN GUO TE OG SØTNING, 2X24 blokker

42,00
  Bestill produktet herInnhold i denne seksjonen:
Mei Lis Grønn Te
Qing Xiu Grønn Te
Lo Han Guo Te
Royal Jelly
Panax Ginseng
Tan Kwe Gin Angelikaekstrakt
Sinnatagg
Magepastiller
Emei smerteplaster