Fettforbrenning og blodsukker – Rubus Burn

Varenummer: 1133
Lagerstatus: På lager
199,00
Antall:
+ -

Bringebærekstrakt med ketoner – energistoffskifte og fettforbrenning

Rubus Burn inneholder bringebærekstrakt, kolin og krom.

BringebærBringebærekstrakten som benyttes i Rubus Burn har et høyt innhold av ketoner som kan bidra til energiforbrenning. Ketoner er et naturlig stoff man finner i bringebærekstrakt, og som gir bringebær dens kraftige aroma.  Det finnes lignende stoffer i tranebær og kiwifrukt.

Ketoner har tradisjonelt blitt brukt for å gå ned i vekt ved å redusere fettmassen og få en bedre balanse mellom kroppsfett og muskelmasse.  Det hevdes at ketoner kan gjøre det lettere å bryte ned fett i celler, slik at kroppen lettere og raskere kan brenne fettet som energi, og små laboratorieforsøk har vist at disse ketonene kan øke metabolismen (forbrenningen).

Det er også gjort funn som tyder på at ketoner fra bringebær kan øke nivåene av et hormon som heter adiponectin – et hormon som er med på å regulere forbrenningen vår.

Kolin bidrar til et normalt fettstoffskifte og til nedbrytning av kolesterol. Kolin inngår også i gallen og leverens funksjoner. Kolin kan også dannes i kroppen av aminosyren methionin ved tilstedeværelse av vitamin B12, B6 og folsyre og magnesium. Innholdet av krom kan bidra til forbrenning av fettstoff og karbohydrater. Krom kan også dempe søtsug da det bidrar til å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Innhold per døgndose 2 tabletter Ref. verdi
Bringebærekstrakt 500 mg
– hvorav ketoner 100 mg
Kolin 82,5 mg
Krom 100 µg 250 %

Anbefalt døgndose: 2 tabletter

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser: Bringebærekstrakt (Rubus Ideaus) (41,67%), kolinbitartrate (17%) fyllstoff (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), krompikolinat, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetyl- cellulose), fargestoff (jernoksider og –hydroksider).

Boksen innholder 60 tabletter
Nettovekt 45 gram

Produsent Aries Helseprodukter AS

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: