Vitamin-C med nypepulver

Varenummer: 1136
Lagerstatus: På lager
99,00
Antall:
+ -
(Dette produktet har et minimumsantall på 100)

Vitamin-C med nypepulver

Vitamin-C er en viktig antioksidant. Antioksidanter nøytraliserer og uskadeliggjør frie radikaler – de bidrar til å nøytralisere angrep mot kroppens celler, proteiner og arvestoff. Vitamin-C inngår i nervesystemet for dannelsen av viktige signalstoffer. I tillegg til å være en en antioksidant i seg selv, fungerer vitamin-C også slik at andre antioksidanter som vitamin-E og glutation holdes i den kjemiske form hvor de fungerer best som antioksidanter.

Vitamin-C er et vannløselig vitamin som er viktig for bindevevet som holder kroppens vev og organer sammen – det er viktig for immunsystemet og for vedlikehold av kroppens støttevev. Vitamin-C regulerer også kroppens opptak av ikke-hem jern i tarmen. Kroppen lager ikke vitamin-C selv, og et vanlig, variert kosthold med mye frukt, grønnsaker og poteter vil som regel dekke behovet. Hvis du spiser for lite frukt og grønnsaker kan det være fornuftig å ta vitamin-C som et kosttilskudd. Et tilskudd på 200 mg per dag regnes som tilstrekkelig.

Vitamin-C kan

  • forebygge forkjølelsessymptomer og halsvondt
  • bidra til ett normalt fungerende immunsystem
  • hjelpe immunsystemet under og etter anstrengende trening
  • bidra til å minske tretthet og utmattelse
Innhold per døgndose: 1 tablett
Vitamin-C 200 mg (333 % av ref. verdi)

Anbefalt døgndose: 1 tablett

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Ingredienser: Natrium L-askorbat, fruktose, L-askorbinsyre, nypepulver, inulin, kalsium-L-askorbat, søtstoff (sorbitol), aroma (sitron), sitrusfiber, antiklumpemiddel (silisiumdioksid, trikalsiumfosfat), fortykningsmiddel (magnesium-salter av fettsyrer), aroma (appelsin).

Boksen innholder 90 tabletter
Nettovekt 45 gram

Produsent Aries Helseprodukter AS

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: