Immunsystem, kolesterol og hjerte – Black Garlic

Varenummer: 1138
Lagerstatus: På lager
199,00
Antall:
+ -

Black Garlic – for immunsystemet, kolesterolet og hjertet

Et unikt kosttilskudd med fermentert og lagret hvitløk. Hvitløk inneholder sukkerstoffer og aminosyrer som omdannes til melanoidin under fermenteringsprosessen, det er dette som gir den svarte fargen på hvitløken.

Lange tradisjoner i folkemedisinen
Hvitløk har blitt brukt som medisin i mange kulturer gjennom tusenvis av år. I Egypt var den kjent for 5000 år siden, i Kina kan bruken dateres tilbake til 2000 f.k. Hippokrates, legekunstens far, beskrev bruk av hvitløk for mange forhold, blant annet parasitter, luftveisproblemer, dårlig fordøyelse og lav energi. Hvitløk ble brukt i forbindelse med lever, blod, hjerte-kar og immunforsvar. Den ble brukt ved forskjellige tilstander med infeksjon og betennelse, og som et generelt immunstimulerende middel. Hvitløk inneholder stoffer som hemmer vekst av skadelige bakterier, sopp, virus og innvollsorm.

Black GarlicNyutviklede produksjonsprosesser
Forskere har kartlagt at det finnes ca 400 forskjellige forbindelser i hvitløk, og minst 30 av disse har en eller annen medisinsk effekt. Hvitløk inneholder en eterisk olje (ca 0,4%) som er sammensatt av svovelholdige forbindelser.

Det er noen av disse forbindelsene som gir den medisinske virkningen – blant annet har S-Allyl-Cysteine skilt seg ut som et stoff som gir positive helseeffekter. Problemet har vært å holde disse flyktige forbindelsene stabile.

Fermentering av hvitløk gir høyt innhold av stabil S-Allyl-Cysteine (SAC). Mange studier viser at SAC er den komponenten i hvitløk som gir de gode effektene på kroppens immunsystem, kolesterolnivået, samt hjertet og karsystemet. En annen fordel med fermentering er at hvitløklukten blir borte. Derfor kan du trygt bruke Aries Black Garlic uten at du lukter hvitløk etter bruk.

Black Garlic er

  • godt for immunsystemet
  • godt for kolesterolet
  • godt for hjerte- og karsystemet

 

Innhold per døgndose: 1 tablett
Fermentert hvitløksektrakt 500 mg

Anbefalt døgndose: 1 tablett

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd skal ikke brukes som erstatning for variert kost. Oppbevares utilgjengelig for barn.Anbefales ikke til gravide og ammende, eller til barn under 3 år.

Ingredienser: Fermentert hvitløkekstrakt (Allium Sativum), inulin, fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Boksen inneholder 60 tabletter
Nettovekt 45 gram

Produsent Aries Helseprodukter AS

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: