Ukonsentrert, sliten, stressa eller utbrent? – Karoshil

Varenummer: 1213
Lagerstatus: På lager
295,00
Antall:
+ -

Energi til tøffe hverdager!

Karoshil® er et moderne kosttilskudd spesielt utviklet for dagens menneskers aktive livsstil. Krevende hverdager kan være slitsomme og stressende for mange – og Karoshil er satt sammen for å gi deg effektiv hjelp.

Det er ikke til å komme fra at mange av oss har en tilværelse som stiller svært høye krav. Men i dag er kravene ikke først og fremst fysiske – som før i tiden. For oss er det hjernen og psyken som settes på ekstreme prøvelser. Det er tusen ting å huske på, utallige baller i luften, jobbrelaterte og private oppgaver går slag i slag fra tidlig morgen til sen kveld.

Dersom du føler deg sliten, trett, lettere deprimert og mangler overskudd – da kan Karoshil® være tilskuddet for deg.

Karoshil® kan også brukes av ungdommer med konsentrasjonsvansker.

Enkelt sagt er Karoshil® satt sammen for å skape balanse i kroppen – for å gi deg mer fysisk og mental energi og samtidig bedre evnen til å møte hverdagens utfordringer med stor ro.

Om du stresser for lenge, kan du bli utbrent!

Alle kjenner mennesker som har kjørt seg selv for hardt. De går tomme. Møter veggen – altså sin egen begrensning. For vi har begrensninger – alle sammen. Kartlegginger viser at ambisiøse, utålmodige og engasjerte mennesker som er sterkt involvert i jobben sin synes å være utsatt for utbrenthet. Også mennesker som har lett for å se det som er vanskelig, trist og negativt kan havne i et slikt uføre. Sist, men ikke minst er de som har vanskelig for å finne balanse mellom arbeid, fritid og familie i faresonen.

Typiske trekk ved utbrenthet kan være:

• Man er så trett at hvile ikke hjelper

• Man føler seg tom

• Mangler overskudd

• Mister engasjement

• Deprimert, lei seg

• Kynisk og demoralisert i forhold til jobb

• Problemer med nattesøvn

• Mavesmerter, hodepine, prikking, muskelspenninger

Karoshil® er et kosttilskudd som er laget for å forbedre din kapasitet fysisk, psykisk og intellektuelt. Med Karoshil® tilfører du organismen næringsstoffer som er uunnværlige for at den skal fungere ideelt.

Karoshil® hjelper kroppens celler til å aktivere, frigjøre og tilføre energi der det trengs mest. Derfor er Karoshil® så verdifull for deg som har et aktivt og krevende liv.

Karoshil® gir deg mer energi – slik at både hjernen og kroppen fungerer bedre og du får større utholdenhet. Dette betyr at du kan klare mer samtidig som du stresser mindre.

Ingredienser i KAROSHIL®:

Fosforylert fruktose og glukose, hydrolysert gjærekstrakt, citrus pulpkonsentrat, gulrotkonsentrat, vegetabilsk protein og oljekonsentrat, planteekstrakt (sibirsk ginseng).

Overflatebehandlingsmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose, microkrystallinsk cellulose, stearinsyre, titandioxid, farge = E131

Anbefalt døgndose: 2 tabletter morgen og 2 tabletter kveld.

Karoshil® gir deg energi til å møte tøffe hverdager

KAROSHIL® er garantert uten hvete, stivelse, gluten og melkeprodukter.

1 pakke inneholder 60 kapsler.

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: