Til muskler og benstruktur – Magnesium Forte

Varenummer: 1102
Lagerstatus: På lager
149,00
Antall:
+ -

Opprettholder normal muskelfunksjon og benstruktur.

Magnesium er et mineralstoff som kroppen vår er avhengig av for å kunne fungere.

Mineraler dannes ikke i kroppen, og må derfor tilføres gjennom kosten. Over halvparten av magnesiumet i kroppen fins i skjelettet. Resten er hovedsakelig intracellulært blant annet i muskelceller, leverceller og røde blodlegemer. Magnesium er en nødvendig aktivator for en rekke enzymer, blant annet flere av dem som tar hånd om karbohydratene i kroppen og som katalyserer karbohydratstoffskiftet. 

I motsetning til mange andre magnesiumpreparater er Magnesium Forte fremstilt av magnesiumkarbonat og ikke magnesiumcitrat.

Magnesiumkarbonat inneholder 2-3 ganger mer magnesium en magnesiumcitrat og er derfor den reneste og beste opptaklige formen for Magnesium. Magnesiumkarbonat ligger i en mellomgruppe mellom organiske og uorganiske salter hvor opptageligheten er ca 15 %. Organiske salter som magnesiumcitrat har en opptagelighet på ca 20 %, men egenvekten er mye lavere og doseringen må derfor økes for å få samme effekt. Magnesiumkarbonat absorberes også raskere i tarmen slik at tilgjengeligheten blir god.

Erfaringer viser at flere kan ha god nytte av magnesiumtilskudd til tross for normale blodprøveverdier. Bivirkninger er sjeldne, men ved for høye doser kan man få diare. Store doser magnesium bør ikke brukes ved nedsatt nyrefunksjon.

Ingredienser: 

Magnesiumkarbonat, tabletthjelpestoffer (gelatin, magnesiumsalter av fettsyrer, trikalsiumfosfat).

Innhold pr. døgndose (4 kapsler): 

500 mg magnesiumkarbonat (166% av referanseverdi)

Anbefalt døgndose: 4 kapsler 

Bivirkninger er sjeldne, men ved for høye doser kan man få diare. 

Magnesium Forte skal ikke tas av personer med dårlig nyrefunksjon, hjertearytmi/uregelmessige hjerteslag eller ved lavt blodtrykk.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost.

1 boks inneholder 120 kapsler

 

Skriv omtale

Ditt Navn:


Din Omtale: Merk:HTML støttes ikke!

Vurdering: Dårlig           Bra

Skriv inn verifikasjonskoden i boksen under: